2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 6 Mayıs 2016 #21 Hatırlıyorum. Bu virüsü bir Türk yazmıştı. Sonra milletten helallik isteyerek virüsü silen bir program yayınladığı söyleniyor. Bakınız isterseniz: musallatexe.blogspot.com.tr/?m=1
Hatırlıyorum. Bu virüsü bir Türk yazmıştı. Sonra milletten helallik isteyerek virüsü silen bir program yayınladığı söyleniyor. Bakınız isterseniz: musallatexe.blogspot.com.tr/?m=1
BarbarFedai Hectopat Katılım 17 Ekim 2015 Mesajlar 437 Yer Denizli/Merkezefendi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Mayıs 2016 #22 Format attım mecburen
-AdmiralChicken- Kilopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 279 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2016 #23 Musallat adlı virüs neredeyse tüm bilgisayarlara girebiliyor bende de aynı sorun vardı USb'deki dosyaları temizleyip bilgisayarda temizleyince yok oldu .
Musallat adlı virüs neredeyse tüm bilgisayarlara girebiliyor bende de aynı sorun vardı USb'deki dosyaları temizleyip bilgisayarda temizleyince yok oldu .