Çözüldü MusaLLaT.exe virüsünü silen program nereden indirilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ekliyorum bizzat benim de işime yaradı ve bu virüs hosts dosyalarını da etkiliyor ve antivirüslere problem çıkartıyor serverlerini engelliyor ve çoğu antivirüsün de ben host dosyası değiştirildiyse algıladığını görmedim Kaspersky dışında.

Haa CharmQuell videosunu şimdi izledim. Totosunun tutuşmasından yapmış bunu yani
2012 Yıllarında aynı forumda takılıyorduk tanıyorum kendisini. TS ile sesli sohbette anlatmıştı çok fazla tehdit aldığını, fakat aşırı yaratıcı küfürler edilmişti onlar hala aklımda arada aklıma geldikçe gülüyorum.

Üzüldüm çocuğa şimdi

Virüsün yapımcısı pişman olduğu için temizleme programını hazırladı. Ayrıca birçok BTR öğretmeni tarafından kullanılıyor ve çalışıyor.

Virüsün yapımcısı pişman olduğu için temizleme programını hazırladı. Ayrıca birçok BTR öğretmeni tarafından kullanılıyor ve çalışıyor.
Evet hocam CharmQuell videosunu izleyince anladım olayı şimdi.

Şansa bak adam aynı gün video atmış. O Mustafa şimdi ne yapıyordur acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…