Musallat.exe Zararlı mı ve Bulaşır mı?

Ahmet54

Kilopat
Yer
Sakarya
Merhaba arkadaşlar.
Çıktı almak için USB'yi bakkala götürmüştüm. Bakkalda dosyayı yazdırdıktan sonra USB'yi bilgisayarıma taktım. AVG antivirüs programı musallat.exe dosyası buldu. Sorum: Bilgisayarıma virüs bulaşmış olabilir mi? AVG koruma sağlamış mıdır?

Klasörleri gizleyen ve ardından aynı isimde exe dosyaları oluşturarak, tıklandıkça artan bir virüs, son exe dosyasınıda silerek kurtulunabilen ve virüsün üreticisi tarafından temizleme aracıda herkese açık paylaşılmış zararsız bir illet.

Çıktı veren kişilerin anlaşmaları var sanırım hep oralardan bulaşıyor buradan kaldırın virüsü sorun düzelecektir.

Ben USB'yi takar takmaz AVG ile tarattım sıkıntı çıkar mı?
Çıktı veren kişilerin anlaşmaları var sanırım hep oralardan bulaşıyor buradan kaldırın virüsü sorun düzelecektir.
Virüs yok gibi ama endişe ediyorum. Bilgisayarımın içine sızmış olabilir mi?

Virüs el ile silinemiyor maalesef. Virüsün yapımcısı, bir süre sonra pişman olup virüsü temizleme aracı çıkarttı. Hakkımı helal ediyorum'a basmazsanız silinmiyor.
AVG dosyayı karantina altına aldı. USB'nin içinde önemli dosya yoktu bende biçimlendirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…