Ahmet54 Kilopat Katılım 7 Temmuz 2013 Mesajlar 1.805 Çözümler 6 Yer Sakarya 26 Ekim 2020 #31 Murat5038 dedi: Deneme sürüme geçemezsin zaten söylediği gibi ücretsiz sürüme geçeceksiniz. Nasıl geçmiyor açıkça belirtin ne yaptın da geçmedi? Genişletmek için tıkla... Görselini attığım sürümü indirdim. Gmail adresimi girdim 1 Aylık deneme sürümünü önceden kullanmıştım. O bittiği için satın alın yazısı çıkıyor. Ücretsiz sürüme geçmiyor. Acaba yeni hesap mı açmam lazım?
Murat5038 dedi: Deneme sürüme geçemezsin zaten söylediği gibi ücretsiz sürüme geçeceksiniz. Nasıl geçmiyor açıkça belirtin ne yaptın da geçmedi? Genişletmek için tıkla... Görselini attığım sürümü indirdim. Gmail adresimi girdim 1 Aylık deneme sürümünü önceden kullanmıştım. O bittiği için satın alın yazısı çıkıyor. Ücretsiz sürüme geçmiyor. Acaba yeni hesap mı açmam lazım?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.460 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 26 Ekim 2020 #32 Kaspersky Security Cloud – Free'ye geçiş support.kaspersky.com Gmail sizden istenmiyor yanlış kuruyorsun. Hesap açmaya da gerek yok. Kullanmasını öğrenin ilk olarak. How to install and activate Kaspersky Security Cloud Free Learn how to install and use Kaspersky Security Cloud Free and protect the computer against viruses and other threats. support.kaspersky.com
Kaspersky Security Cloud – Free'ye geçiş support.kaspersky.com Gmail sizden istenmiyor yanlış kuruyorsun. Hesap açmaya da gerek yok. Kullanmasını öğrenin ilk olarak. How to install and activate Kaspersky Security Cloud Free Learn how to install and use Kaspersky Security Cloud Free and protect the computer against viruses and other threats. support.kaspersky.com