Çözüldü Musallat virüsü silen program hakkınıhelalet nerede bulunur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bugün Windows 7 kullanan eski bir laptopa işim düştü. Laptopun virüslü olduğunu bilmeden bir flaş disk taktım ve flaşa virüs bulaşınca Musallat olduğunu fark ettim. Hakkınıhelalet'i aradım ama hâlâ çalışan bir link bulamadım. Ödemiş İl MEM, Technopat ve bulabildiğim diğer tüm sitelerden linkler kaldırılmış. Şu an tekrar bulamadığım bir siteden indirdiğim dosya da VirusTotal'de 7 pozitif veriyor. Bu dosyayı nereden bulabilirim?

Çözüm
Bugün Windows 7 kullanan eski bir laptopa işim düştü. Laptopun virüslü olduğunu bilmeden bir flaş disk taktım ve flaşa virüs bulaşınca Musallat olduğunu fark ettim. Hakkınıhelalet'i aradım ama hâlâ çalışan bir link bulamadım. Ödemiş İl MEM, Technopat ve bulabildiğim diğer tüm sitelerden linkler kaldırılmış. Şu an tekrar bulamadığım bir siteden indirdiğim dosya da VirusTotal'de 7 pozitif veriyor. Bu dosyayı nereden bulabilirim?
Kaspersky veya Malwarebytes ile yapsan direkt silinir. Artık o virüs bitti.
Kaspersky veya Malwarebytes ile yapsan direkt silinir. Artık o virüs bitti.

Çözüm
Bugün Windows 7 kullanan eski bir laptopa işim düştü. Laptopun virüslü olduğunu bilmeden bir flash disk taktım ve flaşa virüs bulaşınca musallat olduğunu fark ettim. Hakkınıhelalet'i aradım ama hâlâ çalışan bir link bulamadım. Ödemiş İl MEM, Technopat ve bulabildiğim diğer tüm sitelerden linkler kaldırılmış. Şu an tekrar bulamadığım bir siteden indirdiğim dosya da VirusTotal'de 7 pozitif veriyor. Bu dosyayı nereden bulabilirim?

Dostum 2025 yılındayız 10 senelik bir kısayol virüsü herhangi bir antivirus yazılımı kolaylıkla silebilir. Hakkını helal et olsa bile ben yine de güvenmezdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı