Muscle pump nasıl bir markadır?

MustafaOnur

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, 5 hafta önce Gym'e başladım. 111 kiloymuş, şu an ise 101,6 kiloya kadar düştüm. Spor salonun benimle ilgilenen arkadaş, benim kreatine başlamamın iyi olacağını söyledi. Bende hazır başlamışken hem kreatin hem de l-carnitin başlarım diye düşünüyorum.
Salonda muscle pump satıyorlar,
30 servislik l-carnitin 700 liraya.
60 servislik kreatini ise 750 liraya satıyor.

Nasıldır bu marka, güvenilir midir? Gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Fiyatları uygun mudur?

Muscle pump ürünlerini kullananlar, memnun kaldınız mı?

Ne olduğu belirsiz random bir firma. Kesinlikle uzak dur.
Fiyat performans supplement almak istiyorsan Proteinocean kullanmanı öneririm, özellikle lansman indirimlerini yakalarsan adeta bedavaya almış oluyorsun :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle ismini duymadım ikincisi l karnitin gerekli olacak gerçekten parana değecek bir takviye değil ve 5 hafta kısa bir süre kreatin kullanımı için.

Ne olduğu belirsiz random bir firma. Kesinlikle uzak dur.
Fiyat performans supplement almak istiyorsan Proteinocean kullanmanı öneririm, özellikle lansman indirimlerini yakalarsan adeta bedavaya almış oluyorsun :)

Anladım. Proteinocean'ı duydum, arkadaşımda söylemişti, hangi ürününden almalıyım peki?

Anladım. Proteinocean'ı duydum, arkadaşımda söylemişti, hangi ürününden almalıyım peki?

https://proteinocean.com/creatine bunu alabilirsiniz, 800TL'ye 2x300GRAm veya 470TL'ye 300 gr var (100 servis). Aroma işi size kalmış ben aromasız tercih ediyorum genelde preworkout ile veya başka aromalı supplement ile karıştırıp içtiğimden dolayı. Tek içecekseniz aromalı alın.
Ayrıca sitede Creapure'de mevcut ama gerek var mı? Bence yok.

https://proteinocean.com/creatine bunu alabilirsiniz, 800TL'ye 2x300GRAm veya 470TL'ye 300 gr var (100 servis). Aroma işi size kalmış ben aromasız tercih ediyorum genelde preworkout ile veya başka aromalı supplement ile karıştırıp içtiğimden dolayı. Tek içecekseniz aromalı alın.
Ayrıca sitede Creapure'de mevcut ama gerek var mı? Bence yok.

Gerek var normali çok topaklanan bir kreatin Ocean'ın.

Kreatin suda topaklanma yapmaz. Yapsa bile Creapure bununla alakalı bir şey değil, yorum yapmak için yapmamanı öneririm.

Creapure kreatinler daha fazla mesh edilmiş olur, ve suda içmek bazı kişilerin midesini bulandırıyor.

Arkadaşlar merhaba, 5 hafta önce gym'e başladım. 111 kiloydum, şu an ise 101,6 kiloya kadar düştüm. Spor salonunun benimle ilgilenen arkadaş, benim kreatine başlamamın iyi olacağını söyledi. Ben de hazır başlamışken hem kreatin hem de L-karnitin başlarım diye düşünüyorum.
Salonda Muscle Pump satıyorlar,
30 servislik L-karnitin 700 liraya.
60 servislik kreatini ise 750 liraya satıyor.

Nasıldır bu marka, güvenilir midir? Gönül rahatlığıyla kullanabilir miyim? Fiyatları uygun mudur?

Muscle Pump ürünlerini kullananlar, memnun kaldınız mı?
Muscle Pump benim bildiğim Avrupa menşei bir ürün, yerli markalara göre çok daha iyi, tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı