Mushkin Vortex mknssdvt1TB alınır mı?

Burakk.1

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
PRIME A620M-K
Alınır. Mushkin iyi bir marka ülkemizde pek tanınmaması sizi yanıltmasın senelerin markasıdır. Eski oyuncu laptoplarında falan çokça ramleri bulunur. Micron-Mushkin kaliteli markalardır.

Attığınız model de incelemesi iyi bir model aradaki farka da değer 400 TL fark verip hız farkı alıyorsun o bütçede iyi. Dram de bulunuyor.

Teşekkür ederim türkçe yorum bulamadım pek o yüzden sormak istedim.

Teşekkür ederim türkçe yorum bulamadım pek o yüzden sormak istedim.
Genelde ben de dahil o bütçelerde Kingston-Kioxiceria-Patriot tavsiye ediyoruz dram avantajları, malzeme kaliteleri gibi nedenlerden ötürü. Ancak yakın zamanda uygun fiyata attığınız Mushkin ve Micron ürünlerine denk geldim ve o bütçelerde gerçekten çok cazip duruyorlar.

Hocam merhaba bende aynısından almayı planlıyorumda epey üzerinden bakınca "DRAM" yok gibi duruyor ona göre alacagım da hangi forumu açsam "DRAM"in çok önemli oldugu söyleniyor hem sistemi hem de oyunları buna kuracagım.

Dram olması artı ancak dram olmaması ürünün otomatik alınmaz olduğu anlamına gelmez. Bütçe varsa tabii ki dramli ürün almak daha iyi bütçeniz ne ise ona göre öneririz.

DRAM olması artı ancak DRAM olmaması ürünün otomatik alınmaz olduğu anlamına gelmez. Bütçe varsa tabii ki DRAM'li ürün almak daha iyi bütçeniz ne ise ona göre öneririz.

2000-2500TL arası bütçem var hızı düşük olsa da "kioxcia Exceria g2" öneriliyor siz ne dersiniz? Bu arada bilgisayar topladığım için şu anlık her şey buna kurulacak.

2000-2500TL arası bütçem var hızı düşük olsa da kioxcia Exceria G2 öneriliyor siz ne dersiniz?

Hocam beni bir süre idare eder degilmi sorun çekmeden Windows ve oyunları buna kuracağım 3080 Ti sistem topluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…