Çözüldü Mushoku tensei animesi bitti, nereden devam etmeliyim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Dürüst olmak gerekirse 3 aya kadar anime izlemiyordum ancak gerçekten sardı şu sıralar.

Mushoku tensei animesini bitirdim ve devam etmek istiyorum ama mangalar ve noveldi sanırım onlar hakkında bir şey bilmiyorum hiç novel okumadım sadece tomodachi Game mangasını okudum.

Kısaca animesi bittikten sonra mushoku tenseiye en iyi şekilde nasıl devam edebilirim bilen birileri varsa yardımcı olabilir ya da ne sırayla nasıl okunmalı?

Şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
cahilliğime say lütfen önce hangisini okuyum anlamında novelmi mangamı içerikleri detay açısından farklı

Noveli baştan mı okuyum yoksa devam edeceksem hangisinden devam etmeliyim
Mushoku Tensei'nin novelini okumadım. Bakarsam söylerim.

@Ender Patriotique Hocam Mushoku Tensei Light Novelmiş yani roman gibi düşünebilirsiniz. Arada daha düzgün anlamanız için resimler oluyor ama genelde sadece yazı oluyorlar. Bazı animeler ve mangalar novellerden uyarlama oluyor. Türkçesini bulamadım ve bulabileceğini de sanmıyorum.
Okumak istersen link: Mushoku Tensei Novel (WN) Volume 1 - Read Light Novels
Okumak istemezsen mangadan devam et.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…