Mushoku tensei nereden okunur?

Akamea

Centipat
Makaleler
1
Merhaba. Mushoku tensei animesinin orijinal mangasını nereden okuyabilirim dil fark etmez. Hem bu animenin yeni sezonu herhalde 3. sezon çıkacak var mı bir bilginiz merakla bekliyordum 2023 veya kısa sürede çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tempest Fansub'ın sitesinden okuyabilirsin, animesinin 3.sezonu çıkar mı veya çıkacaksa ne zaman çıkacak bilgim yok fakat manganın sonundan pek hoşnut kalmayabilirsin

Tempest Fansub'ın sitesinden okuyabilirsin, animesinin 3.sezonu çıkar mı veya çıkacaksa ne zaman çıkacak bilgim yok fakat manganın sonundan pek hoşnut kalmayabilirsin
Manganın Türkçe çevrilmiş hâlini okudum fakat 81 bölümdü neler olduğunu azda olsa biliyor ve tahmin edebiliyorum rudes başkasıyla evleniyor. Peki erisele arasında ki bağa ne oluyor bunu söylermisin birde link varsa atabilirmisin teşekkürlerimi sunuyorum bekliyorum..

Link atarsam moderatörler korsana yönlendirmeden dolayı banlıyor. Mangayı da çok uzun zaman önce okuduğum için sorduğun sorunun cevabını hatırlamıyorum maalesef.

Spoiler içine alsaydınız bazı şeyleri güzel olurdu...

Kanka haklısın bu seferlik affet. Çok merak ettiriyor.

İnternette; mangada rudy in büyüklüğüyle ilgili pek çok fotoğraf ve spoiler var ama hem İngilizce ve Türkçe baktığım bütün mangalar şu anda 92. bölümde insanlar rudy in geleceğini nereden biliyor?

Serinin 26 cilt light novel'i mevcut. Kasım 2022'de final verdi. Şimdi light novel'den mangaya uyarlıyorlar. Her ay 1 bölüm çıkıyor. Manganın denk geldiği kısım şu anda 11. cilt.

Merhaba. Mushoku tensei animesinin orijinal mangasını nereden okuyabilirim dil fark etmez. Hem bu animenin yeni sezonu herhalde 3. sezon çıkacak var mı bir bilginiz merakla bekliyordum 2023 veya kısa sürede çıkar mı?
Studio Bind, Mushoku Tensei için özel olarak kuruldu. Yüksek olasılıkla 3. sezon çıkar ama ne zaman çıkar bilemeyiz. Nisan 2024'de 2. sezon 2. part çıkacak. 3. Sezon ise 1.5-2 yıl gibi bi sürede çıkar.

Son düzenleme:

Nereden okuyabilirim? Dil fark etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…