Muşta taşımak yasak mı?

Amaç dövmek değil ki karşımdakini korkutmak hayatım tehlikede olmadığı sürece kullanmam. Dövüş sanatlarıyla bıçağa karşı pek bişey yapabilceğimi sanmıyorum
Sen öyle san, teknik hamleler ile karşındakinin bıçağını elinde bulabilirsin.

Sağ tarafta beyne giden kalın damar var. Yanında da 3 tne normal damar var oraya vurulan yumruk göz kararması+baş dönmesi hatta bayılmaya kadar götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bıçağı elinde tutup saplayana kadar ki o tipler dengesiz zargana tipler beceremezler emin ol
Bunu tamamen öğrenmek için uygulamalı lazım ama. Alışmak için. Biri elinde kalem tursun mesaka onu almaya çalış. Böyle olabilir, mesajla yapamayız.

Bunu tamamen öğrenmek için uygulamalı lazım ama. Alışmak için. Biri elinde kalem tursun mesaka onu almaya çalış. Böyle olabilir, mesajla yapamayız.

Bilek omuz ve dikkat lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tilkiw sen elini kaldırana kadar 100 yerinden bıçaklanırsın. O dediğin filmlerde olur ya da yakın dövüş uzmanı olman gerek.

Hocam kaçın bırakın erkek o olsun elindeki bıçak ile erkek olucaksa bırakın o olsun bizde 2 k ya silah alıp sokaktan geçenleri korkutmayı biliriz öyle insanlar ile hıç uğraşmayın bırakın kendini bıçak ile erkek sanıyorsa öyle kalsın

@Tilkiw sen elini kaldırana kadar 100 yerinden bıçaklanırsın. O dediğin filmlerde olur ya da yakın dövüş uzmanı olman gerek.

Zor değil az alış dediğim şey zargana tipler için geçerli teknik biliyorsan karşıdaki kişiyi devirmen kolay burada o tiplemelerle böyle başa çıkıyorum.

O il'e sakın gitme kanka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…