H harun37 Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2015 #1 M.K. Atatürk portre çizimimi sizlerle paylaşmak istedim. Dahası için www.harunelibol.com: Harun Elibol Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2015
M.K. Atatürk portre çizimimi sizlerle paylaşmak istedim. Dahası için www.harunelibol.com: Harun Elibol
The Awesimum Kilopat Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 237 Makaleler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2015 #2 Çizimler harika gözüküyor ve sitenizi de çok güzel tasarlamışsınız, tebrik ederim.
Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2015 #3 Muhteşem! Siteniz de bir o kadar muhteşem!
Tuna Yücer Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mayıs 2014 Mesajlar 4.664 Makaleler 12 Çözümler 1 Yer Türkiye, Amasya Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2015 #4 Çok güzel olmuş. @Pizza Seven'nın dediği gibi muhteşem olmuş!
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 29 Nisan 2015 #5 Çok harika ya istek resim alıyor musun?
H harun37 Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2015 #6 Saykopat dedi: Çok harika ya istek resim alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Tabi kişiye özel illustrasyon yapıyorum zaten. Mail adresimden ulaşabilirsin. hrn.elibol@gmail.com Herkese teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2015
Saykopat dedi: Çok harika ya istek resim alıyor musun? Genişletmek için tıkla... Tabi kişiye özel illustrasyon yapıyorum zaten. Mail adresimden ulaşabilirsin. hrn.elibol@gmail.com Herkese teşekkür ederim.
BOX Megapat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #7 Bu photoshop action eklentisi değil mi ? Ben de de var böyle bir kaç eklenti para ile almıştım... Design Templates - Fonts - Logo - Icons | Customizable | GraphicRiver adresinden
Bu photoshop action eklentisi değil mi ? Ben de de var böyle bir kaç eklenti para ile almıştım... Design Templates - Fonts - Logo - Icons | Customizable | GraphicRiver adresinden
H harun37 Megapat Katılım 2 Haziran 2014 Mesajlar 181 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #8 BOX dedi: Bu photoshop action eklentisi değil mi ? Ben de de var böyle bir kaç eklenti para ile almıştım... Design Templates - Fonts - Logo - Icons | Customizable | GraphicRiver adresinden Genişletmek için tıkla... Hayır illustrator programında çizdim. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2015
BOX dedi: Bu photoshop action eklentisi değil mi ? Ben de de var böyle bir kaç eklenti para ile almıştım... Design Templates - Fonts - Logo - Icons | Customizable | GraphicRiver adresinden Genişletmek için tıkla... Hayır illustrator programında çizdim.
BOX Megapat Katılım 21 Nisan 2014 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2015 #9 harun37 dedi: hayır illustrator programında çizdim. Genişletmek için tıkla... Bende çiziyorum ai den ama bu sizin yaptığınız baya zaman alan bir şey Elinize ve emeğinize sağlık güzel görünüyorlar.
harun37 dedi: hayır illustrator programında çizdim. Genişletmek için tıkla... Bende çiziyorum ai den ama bu sizin yaptığınız baya zaman alan bir şey Elinize ve emeğinize sağlık güzel görünüyorlar.