Mustang hastalığı

Seni bilmem ama ben ehliyeti aldığım gibi doğru Nürburgring'e gideceğim. Almanya'da dayımın bir arkadaşının turuncu bir Nismo GT-R'ı var.(O araba turumcuya mı boyanır ya!) Hatta sabah işe giderken dayımın V10 TDİ Phaeton'u ile yarışıyorlar[emoji23][emoji23][emoji23]. Arabayla en son kaza yaptı tramvay girdi yandan. Hele bir tamir olsun...

Haydar'ı vurdun mu Ecoboost'un kafasına bak bakalım nasıl kükrüyor.

Düzenleme: Şahin kükretmiyoruz dostum ne Warex'i iyi misin?
Warex'i yeni kasa 3 serisine bile takıyorlar. Zaten Wrx Sti ve S2000'lerin vazgeçilmezi oldu. Hatta 350Z'cilere de bulaştı bu ara[emoji23][emoji23][emoji23]. Sciroccolara da çok takıyorlar.

Hayırlısı neyse o olsun dostum ya. Herkes'in var bir hayali. Cebim olduğu kadar hayalim de fakir baksana anca Ecoboost'u hayal edebiliyorum.

Hayırlısı neyse o olsun dostum ya. Herkes'in var bir hayali. Cebim olduğu kadar hayalim de fakir baksana anca Ecoboost'u hayal edebiliyorum.
Biz de babamla Amerika'dan indirimden kasa toplayıp burada satıp o parayı peşinat olarak kullanıp 2.7 V6 Sebring almaya çalışıyoruz işte[emoji23][emoji23][emoji23]. Ben Ecoboost'u bile almayı aklımın ucundan geçiremem zaten. Ama 5.0 V8 rüyalarıma giriyor.

Ahhhh V8 ahhhhh. Sana mı küfretsem, vergilere mi? Nereden başlayayım ey dünya.

Ucuzmuş gibi bir de yeni vergiler koyuyorlar ya, hasta oluyorum. Sırf bu vergiler yüzünden ileride başka bir ülkede yaşamayı düşünür oldum. Misal: İsviçre, Almanya. Hatta Japonya bile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…