Tv alınMerhaba, mutfak için TV alacaktık. Aklıma 32" FHD monitör alıp TVbox ile Android TV yapmak geldi. TV'den daha iyi olur mu sizce?
Tv alınMerhaba, mutfak için TV alacaktık. Aklıma 32" FHD monitör alıp TVbox ile Android TV yapmak geldi. TV'den daha iyi olur mu sizce?
Teşekkürler peki 4000 TL civarı hangi TV tavsiye edersiniz?
Hocam 2K daha çıkıp Arçelik alabilirsiniz bir ara gördüm televizyon teknolojik bakımından Full'du HDR10+ Dolby ses+görüntü 10bit panel Android TV vs. ama modelini bilmiyorum ben gittiğimde 5-6 ay önce baktım fiyatın 6200TL idi.

Hoparlör oluyor çoğunda.

Toshiba 32LL3C63DT Full HD (FHD) TV
Toshiba 32LL3C63DT Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben şu an sadece bu ikisini buldum mantıklı.
Onvo OV42250 Full HD (FHD) TV
Onvo OV42250 Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com

Bende bunu buldum reis tercih senin Teknosa'da varsa gör bir. Şahsen bende bakabilirim 50 mt ileride Teknosa veya net ürünümü bilemedim 3.700 daha karlı.
Teknosa garantili nasıl bir sıkıntı olabilir ki. Ayrıca onvo heralde Vestel Samsung LG gibi. Hele benim aldığım hı level gibiyse.Servis bir tık düşündürüyor. Trendyol yorumlara baktım da. Toshiba çok kaliteli cidden ama 32". Az daha verip Onvo 42" TV daha mantıklı en azından bundan iyi bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.