Mutfak için şerit LED önerisi

• Konuyu başlatan Badoo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 60

Badoo

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar anneme mutfak dolabının altına şerit LED döşemek istiyorum. Ben düğme ile uğraşmasın diye sensörlü yapmayı düşünüyorum. Ayrıca sensör bağlayabilirim ama onunla uğraşmak istemiyorum şimdi. Tapo markasının sensörünü falan kullanmıştım benim tam istediğim gibi çalışıyor. Tak çalıştır LED'lerden alıp taponun sensörünü akıllı priz ile bağlamayı düşünüyorum. Ancak sensörlü hazır şerit LED veya daha farklı çözüm öneriniz varsa bilmek isterim.

Arkadaşlar anneme mutfak dolabının altına şerit LED döşemek istiyorum. Ben düğme ile uğraşmasın diye sensörlü yapmayı düşünüyorum. Ayrıca sensör bağlayabilirim ama onunla uğraşmak istemiyorum şimdi. Tapo markasının sensörünü falan kullanmıştım benim tam istediğim gibi çalışıyor. Tak çalıştır LED'lerden alıp taponun sensörünü akıllı priz ile bağlamayı düşünüyorum. Ancak sensörlü hazır şerit LED veya daha farklı çözüm öneriniz varsa bilmek isterim.
Hocam biz de kullanıyoruz fakat bizimki aç kapa düğmeli sisteminde işimiz olunca açıyoruz işimiz bitince kapatıyoruz sensörlüde belki çalışma ortasında sürekli kapanma açılma durumu olabilir, size de fikir olsun istedim.
1758649061062.png

Sensörlü ledler var. Sen ekstra bir şey takmadan görevini kendi yapıyor zaten. Örnek olsun diye atıyorum ürün. Kalitesi ışığı vs değişir bakmak lazım. Daha pratik ve güzel işçilik olur bu şekilde.

Hocam biz de kullanıyoruz fakat bizimki aç kapa düğmeli sisteminde işimiz olunca açıyoruz işimiz bitince kapatıyoruz sensörlüde belki çalışma ortasında sürekli kapanma açılma durumu olabilir, size de fikir olsun istedim.Eki Görüntüle 2578176
Teşekkür ederim bahsettiğim sistem prize elektiriği aç komutu gönderiyor prizden elektiği açtığı için lamba yanacak hani ben Tapo'yu daha önce kullandığım için düzgün çalışıyor ama farklı yöntem veya ürün varsa öğrenmek istemiştim. Teşekkür ederim cevabın için.

Sensörlü ledler var. Sen ekstra bir şey takmadan görevini kendi yapıyor zaten. Örnek olsun diye atıyorum ürün. Kalitesi ışığı vs değişir bakmak lazım. Daha pratik ve güzel işçilik olur bu şekilde.
Teşekkür ederim not aldım araştırıcam bunu da şerit led olsa daha güzel olucak bence ama bu da değerlendirilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı