F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 172 10 Aralık 2024 #1 Mutfak mermeri çaydanlıktan dolayı yandı nasıl hallolur? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Aralık 2024
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.458 Çözümler 42 10 Aralık 2024 #2 Fotoğraf? Mermer yanmaz diye düşünüyorum leke yapmıştır silin. Mermer Yanıkları Çıkar Mı? - Mutfak Tezgahındaki Yanık İzi Nasıl Çıkar? Mermer, estetik bir yapıya sahip olarak, görüntüsü ve kalitesi nedeniyle tercih edilen dekoratif bir malzeme olmasına rağmen birçok farklı faktör... www.uytasrestorasyon.com.tr
Fotoğraf? Mermer yanmaz diye düşünüyorum leke yapmıştır silin. Mermer Yanıkları Çıkar Mı? - Mutfak Tezgahındaki Yanık İzi Nasıl Çıkar? Mermer, estetik bir yapıya sahip olarak, görüntüsü ve kalitesi nedeniyle tercih edilen dekoratif bir malzeme olmasına rağmen birçok farklı faktör... www.uytasrestorasyon.com.tr
F fb USTAWUU Hectopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 172 10 Aralık 2024 #3 Hagu dedi: Fotoğraf? Mermer yanmaz diye düşünüyorum leke yapmıştır silin. Mermer Yanıkları Çıkar Mı? - Mutfak Tezgahındaki Yanık İzi Nasıl Çıkar? Mermer, estetik bir yapıya sahip olarak, görüntüsü ve kalitesi nedeniyle tercih edilen dekoratif bir malzeme olmasına rağmen birçok farklı faktör... www.uytasrestorasyon.com.tr Genişletmek için tıkla... Telle cifle yapıldı fakat olmadı.
Hagu dedi: Fotoğraf? Mermer yanmaz diye düşünüyorum leke yapmıştır silin. Mermer Yanıkları Çıkar Mı? - Mutfak Tezgahındaki Yanık İzi Nasıl Çıkar? Mermer, estetik bir yapıya sahip olarak, görüntüsü ve kalitesi nedeniyle tercih edilen dekoratif bir malzeme olmasına rağmen birçok farklı faktör... www.uytasrestorasyon.com.tr Genişletmek için tıkla... Telle cifle yapıldı fakat olmadı.