Mutfakta çalışılır mı?

taramavalo

Femtopat
Daha fazla  
Yaşım biraz geçti birçok şey için, mutfağa biraz ilgim söz konusu hem kendini geliştirirsen asgarinin 2, zorlasa 3 katına kadar yolu var maaşın ancak mutfaklar da çok yoğun yerler. Eğitmek üzere mutfak personeli arayanlarla konuştuğumda da gözüm korkuyor açıkçası zira saatte 200 paket atan yerler var. Günde 9 saat, haftada 6 gün bir mutfakta çalışılır mı sizce? İş akşam 9'da ya da daha önce bitiyormuş. Yoksa daha ufak işletmelere mi girmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşe ilgin varsa niye olmasın. Böyle üniversitesiz bir iş sahibi olmanında zorluğu bu zaten. Çıraklık süreci biraz zorlanacaksınız. Başta yorulcaksınız sonunda cidden rahatlayacaksınız. Tabii aşçılık piyasasını bilmiyorumda maaşının kötü olduğunu sanmam. Gidip üniversitedede gastronomi okusanız onunda zorluğu YKS süreci, sınavlar olacak. Yani kısacası zorlanmadan rahatlığa ulaşmak biraz zor.

Yaşım biraz geçti birçok şey için, mutfağa biraz ilgim söz konusu hem kendini geliştirirsen asgarinin 2, zorlasa 3 katına kadar yolu var maaşın ancak mutfaklar da çok yoğun yerler. Eğitmek üzere mutfak personeli arayanlarla konuştuğumda da gözüm korkuyor açıkçası zira saatte 200 paket atan yerler var. Günde 9 saat, haftada 6 gün bir mutfakta çalışılır mı sizce? İş akşam 9'da ya da daha önce bitiyormuş. Yoksa daha ufak işletmelere mi girmeliyim?
Eve yakınlığı nasıl?

Eve yakınlığı nasıl?
Eve yakın, yürüyerek 15-20 dakikadır, otobüs vs. de gidiyor.

İşe ilgin varsa niye olmasın. Böyle üniversitesiz bir iş sahibi olmanında zorluğu bu zaten. Çıraklık süreci biraz zorlanacaksınız. Başta yorulcaksınız sonunda cidden rahatlayacaksınız. Tabii aşçılık piyasasını bilmiyorumda maaşının kötü olduğunu sanmam. Gidip üniversitedede gastronomi okusanız onunda zorluğu YKS süreci, sınavlar olacak. Yani kısacası zorlanmadan rahatlığa ulaşmak biraz zor.
Yani evde yemek yapmayı severim ancak işte nasıl olur bilmiyorum çünkü çok yoğun tempo, yetiştirmen gerekiyor. Evet, haklısın bir yerden başlamak gerek ancak içimde hep bir endişe de var geçmişte mobbinge maruz kalmak, geçmişteki işimin vücudumda verdiği hasar

Yani evde yemek yapmayı severim ancak işte nasıl olur bilmiyorum çünkü çok yoğun tempo, yetiştirmen gerekiyor. Evet, haklısın bir yerden başlamak gerek ancak içimde hep bir endişe de var geçmişte mobbinge maruz kalmak, geçmişteki işimin vücudumda verdiği hasar.

Yani hocam mobbingi her yerde görebilirsiniz. İlla eninde sonunda bir işe gireceksiniz. Bu korkuyla hayat geçmez. Gidin girin, bence düşünmeniz bile mantıksız.

Yani hocam mobbingi her yerde görebilirsiniz. İlla eninde sonunda bir işe gireceksiniz. Bu korkuyla hayat geçmez. Gidin girin, bence düşünmeniz bile mantıksız.
Yani egom yok, tabii ki işteki üstüm bana emir verecek ama bana it gibi davranılıp 2-3 kişinin yapacağı işi, mesleğimden alakasız bir işi bana yükleyince de kendimi kötü hissedip uzun süre çalışmamıştım. Çalışmamanın rahatlığıyla da bir hayli tembelleştim. Sürekli bir yerlere başvuruyorum ancak çoğu gece 12-1 gibi saatlerde kapanış diyor. Bilmiyorum

Yani egom yok, tabii ki işteki üstüm bana emir verecek ama bana it gibi davranılıp 2-3 kişinin yapacağı işi, mesleğimden alakasız bir işi bana yükleyince de kendimi kötü hissedip uzun süre çalışmamıştım. Çalışmamanın rahatlığıyla da bir hayli tembelleştim. Sürekli bir yerlere başvuruyorum ancak çoğu gece 12-1 gibi saatlerde kapanış diyor. Bilmiyorum.

Hocam o mobbing işte eğer işi öğrenmezseniz görme olasılığınız başka işlerde daha yüksek. Tabii başta belki yine görürsünüz ama ileride işi öğrenirseniz görme şansınız düşük olur. Çünkü iş bilmiş olacaksınız ve adamlar için değerli olacaksınız, sizi kaybetmek istemeyecekler. Eğer bugün iş öğrenmezseniz herhangi bir adam olacaksınız. Yarın girdiğiniz herhangi bir işte adamlar için bir değeriniz olmayacak. Sizi kovsalar hemen yeni adam bulabilecekler ama eğer iş öğrenirseniz kaybedilmek istenmezsiniz. Farkındayım başta harbi çıraklık zordur ama sonrası rahattır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı