Arkadaşlar selam, ben çok yalnızım. Sebebini bilmiyorum, buna hapsedilmiş gibi hissediyorum. Dışarıda buluşabileceğim tek bir insan yok, abartmadan, eklemeden, çıkartmadan söylüyorum, cidden yok. 22 yaşındayım ve liseyi ve üniversiteyi uzaktan eğitim ile bitirdim, şu an güzel bir işim var, ekonomik durumum yaşıtlarıma göre bayağı iyi, dış görünüş deseniz o da cidden Türkiye ortalamasının çok üstünde, uzun yıllardır spor yapıyorum, kendime ait büyük bir hobimdir spor. Kısacası hayatta yalnız olmamı gerektirecek hiçbir problem yokken kendimi bildim bileli yapayalnızım, yalnızlığı seven, asosyal bir tip de değilim aslında ama bir şekilde sosyal olamıyorum, insanların bulunduğu ortamlarda zorluk çekmeden insanlarla samimiyette kurabiliyorum ama bunu ilerletmede büyük sıkıntı çekiyorum.
Hayatımda hiç arkadaş grubum olmadı, sürekli ve düzenli görüştüğüm birileri olmadı, genelde insanların aktiviteleri belli, bara gitmek, kafede oturup sigara içmek. Ben disiplin manyağı birisiyim, böyle şeyler bana uygun değil, bu aktivitelere katılamam. Gerçekten tuhaf hissediyorum, sanki yalnızlıkla cezalandırılmış gibi.