Mutlu değilim

Ya gerçekten inanılmaz korkuyorum. İki, üçten fazla alanda iyi olma şansım var müzik, yazılım vs. gibi ama ne bütçe var ne de evde kendim çalışabilecek psikoloji.
Allah yardımcın olsun zor vallahi.
Allah yardımcı olacak olsaydı her seferinde durumu daha da zorlaştırmak yerine yardım ederdi.

Son düzenleme:
"Kendini kaybetmekten korktuğun her şeyden vazgeçmek üzerine eğit". Neyi boş vermedik ki? Neyi unutmadık ki? Bunlarda gelip geçici bu tür şeyleri kafaya takmak yerine kadere bırak nasıl olsa senin bir şeyi düzeltmen mümkün görünmüyor ve yapamayacağın şeyler için üzülme.

Ölmeden önceki bir iki yılım refah içinde geçsin istiyorum en azından.
Bugünler mutlu değilse, yarınları mutlu etmek için çalışacaksın. Hayat koskocaman bir sınavdır. Üniversite sınavı, ders çalışmak bunun yanında hiçbir şey.
Yarınları mutlu etmek için çalışmak doğru bir söz fakat çalıştığın şeye odaklanamadıktan sonra neye yarar ki?

Al kitabını defterini çık evden yakınlardaki park veya kafe gibi sessiz olan bir yer bul orada çalış. Hatta müzik ile çalışabiliyorsan kısık ses ile kulaklık tak ki etrafı duyma derslere odaklan. Zaten müzik sesi bastırmak için çalacak derslere konsantre olunca onu duymayacaksın bile.

Dersi bitirince eve giderken kaza olmaması için kulaklığı çıkar. Bunu 1 kere dene sevmezsen yapmazsın.

Ne aşırı sessizlikte ne de gürültüde yapabiliyorum. Sanırım okul ortamına ihtiyacım var.

Bunu düşünüyorum, teşekkürler.

Ailemden uzak tutmam mümkün değil ki en çok ihtiyacı olduğu zaman şu zamanlar. Zaten kilo problemim var çikolata bir nebze mutlu ediyordu onları da kestim.
Hocam al kilo boşver mutlu ediyorsa. İnan bana kilo almak vermekten daha zor. Hem seni mutlu ediyor. E sende mutluluğunu elinden aldın. Senin hayatına kimse karışamaz izin verme git istediğini yap be abicim unutma hayat pişman olmak için çok kısa..

Şimdi burada kafana takma, boşver gibi saçma sapan şeyler söylemeyeceğim birkaç gün önce ben de senin gibi kötü bir durumdaydım. Böyle durumlarda zamana bırakmak en iyisi.

Temmuz'da anksiyete krizi geçirdiğim de sen benim konuma yazmıştın. Fotoğrafından tanıdım

Önce sad müzikler dinleme, üzecek düşüncelerden uzaklaşman lazım. Ben kestim arabesk müziği cidden çok iyi geldi. İngilizce'de dahil.

Yapamıyorum gibi şeyler düşünmeyin. Yapabilirim deyin, neden olmasın deyin, ileri de güzel bir gelecek beni bekliyor deyin.

Gelecekteki hayatınızı düşünün. Güzel bir eş, güzel bir araba, güzel bir ev, güzel bir iş sizi bekliyor.
Kesinlikle doktora görünün. Tek başınıza gidemezseniz 2. dereceden arkabanla git. Abinlerinin birisiyle vs. En kötü yakın arkadaşınla git. Neden derseniz ailenizin birisiyle giderseniz yan yana yaşadığınızdan hatırladıkca üzülebilirsiniz.

Güzel oyunlar oyna oynuyor isen. Keyif almaya çalış. Daha sonra daha da yazacağım.

Genellikle metal veya rock takılıyorum. Çok hırslı bir insan olduğumdan oyunlardan da zevk alamamaya başladım kazanma arzusundan. Destek almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…