Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 16 Mayıs 2021 #101 Web dedi: Buraya yorum yazmak yerine bir şeyler üretiyor olsaydınız boşa yaşıyormuş gibi hissetmezdiniz. -@Web Genişletmek için tıkla... Ben boşa yaşıyor gibi hissetmiyorum ama öneri için teşekkür ederim.
Web dedi: Buraya yorum yazmak yerine bir şeyler üretiyor olsaydınız boşa yaşıyormuş gibi hissetmezdiniz. -@Web Genişletmek için tıkla... Ben boşa yaşıyor gibi hissetmiyorum ama öneri için teşekkür ederim.
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #102 Zaqu dedi: Hayır, arkadaşlarla konuşuyorum. LGS'de neredeyse hiç denilecebilecek kadar konu eksiğim kaldı. Genişletmek için tıkla... Size de kolay gelsin bu sene ben 8. sınıf olsaydım kesin kazanamazdım.
Zaqu dedi: Hayır, arkadaşlarla konuşuyorum. LGS'de neredeyse hiç denilecebilecek kadar konu eksiğim kaldı. Genişletmek için tıkla... Size de kolay gelsin bu sene ben 8. sınıf olsaydım kesin kazanamazdım.
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Zamanın Tanığı Tekniker Tecrübeli Moderatör Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 9.648 Makaleler 8 Çözümler 225 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #103 Evet.
R Raptor_Z Decapat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 510 16 Mayıs 2021 #104 Web dedi: Buraya yorum yazmak yerine bir şeyler üretiyor olsaydınız boşa yaşıyormuş gibi hissetmezdiniz. -@Web Genişletmek için tıkla... Sen sanki atomu parçalıyorsun da. Nükleer enerjiyi keşfediyorsun. Boş herif. Son düzenleme: 16 Mayıs 2021
Web dedi: Buraya yorum yazmak yerine bir şeyler üretiyor olsaydınız boşa yaşıyormuş gibi hissetmezdiniz. -@Web Genişletmek için tıkla... Sen sanki atomu parçalıyorsun da. Nükleer enerjiyi keşfediyorsun. Boş herif.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 16 Mayıs 2021 #105 Cakif dedi: Size de kolay gelsin bu sene ben 8. sınıf olsaydım kesin kazanamazdım. Genişletmek için tıkla... Çalışırsan kazanırsın .
Cakif dedi: Size de kolay gelsin bu sene ben 8. sınıf olsaydım kesin kazanamazdım. Genişletmek için tıkla... Çalışırsan kazanırsın .
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #106 Web dedi: Buraya yorum yazmak yerine bir şeyler üretiyor olsaydınız boşa yaşıyormuş gibi hissetmezdiniz. -@Web Genişletmek için tıkla... Bana mı dediniz .
Web dedi: Buraya yorum yazmak yerine bir şeyler üretiyor olsaydınız boşa yaşıyormuş gibi hissetmezdiniz. -@Web Genişletmek için tıkla... Bana mı dediniz .
GöKBörü_57 Picopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #107 İdare eder. Kudüs kurtulur ise dünyanın en mutlu insanı olacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2021
S SALOOWEN Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 6.829 Makaleler 13 Çözümler 35 16 Mayıs 2021 #108 Zaqu dedi: Hayır, arkadaşlarla konuşuyorum. LGS'de neredeyse hiç denilecebilecek kadar konu eksiğim kaldı. Genişletmek için tıkla... O zaman başarılar hocam.
Zaqu dedi: Hayır, arkadaşlarla konuşuyorum. LGS'de neredeyse hiç denilecebilecek kadar konu eksiğim kaldı. Genişletmek için tıkla... O zaman başarılar hocam.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 16 Mayıs 2021 #109 SALOOWEN dedi: O zaman başarılar hocam. Genişletmek için tıkla... Çok çok teşekkür ederim .
Cakif Centipat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 5 Yer Sivas Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #110 Zaqu dedi: Çalışırsan kazanırsın . Genişletmek için tıkla... Yok zaten geçen sene bitti o maraton şükür.
Zaqu dedi: Çalışırsan kazanırsın . Genişletmek için tıkla... Yok zaten geçen sene bitti o maraton şükür.