Mutlu musunuz?

Hayır değilim kuzu pirzola ya da biftek alamıyorum. Etle belenemiyorum . Bu gidişle tavuk eti yemek bile imkansız hake gelecek.

Tek derdi biraz daha oyun olan çoluk çocuğun ne gibi bir derdi olabilir ki mutsuzluk kavramını bilebilsin. Şu an bu konuya yorum yapabilecek bir ortamdasın. Mutluluk kavramını kendinden iyilere göre değerlendirirken kendinden kötülere göre de değerlendir.

Dolara mı üzüleyim, Euro'ya mı 128 Milyar Dolar'a mı?

Corona ile alakası doların yüksek olması. Ansızın bir gece geldiler. 7'den 8.50 yaptılar.

Neyse olan oldu tartışma gereksiz bir şey.
Kavga etmek herkes için zararlı olur o yüzden vazgeçtim.
Bu arada spam olduysa sebebi aniden oluşan bir internet sorunuydu geri gelince düzelttim.

Mutsuz olamayacak kadar çok şeye sahibim, binlerce kere şükürler olsun. Mutsuzum diyerek demagoji yapamam. Gerçek mutsuzluğu görmeden ekonomik sıkıntılardan dolayı mutsuzum demek, gerçek mutsuzlara haksızlık yapmaktır.

Peki sayın cumhurbaşkanına hakkınızı helal eder misiniz? Şahsen hakkım varsa ben... (anladınız)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mutsuzluk kişiden kişiye değişebilen bir şey hocam. Daha mutsuzu var diye kendi sorunlarımızı değersiz mi sayacağız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…