Mutlu olduğum işi yapmak istiyorum

Batı sunucusunda en üst lige veya bir altına çıkarsan, takımlar sana teklif yapar. Öteki türlü en az 5-6 şampiyonu profesyonele yakın oynaman lazım.
Akademi takımlarına başvurabilirsin ama eskisi gibi kolay değil artık. Bu oyunu herkes iyi oynuyor. Fark yaratacak küçük hamlelere ihtiyacın var. Ben sezon 4'te başlamıştım. O zamanlar TR e-spor ligi yeni kuruluyor idi.
Bunu yazmamdaki sebep şu, eskiden meta çok daha yavaş değişirdi. Şimdi 2 hafta bile sürmüyor bazen. Eskisi kadar eğlenceli değil LoL oynamak.
E-sporcu olduğunda, normal günlük oyunlar oynayacağını sanma. Seni takıma alırlarsa eğer, stresli süreçlerden geçeceksin. Sonuçta iş sayılır buda.
Yazma demişsin, seni anlıyorum bende vaktinde meslek olarak yapmak isterdim ama, şimdi dönüp bakıyorum ve iyi ki seçmemişim diyorum.
Günde 15 saat sabit bir ekrana bakıp oyun oynamak, insanın beynini küçültüyor. Daha dengesiz, sinirli yapıyor. Kendimden biliyorum yani.

Yayıncılarla oyna, yayınlarına katıl.

Tek kayn ile olmaz bu iş karşı taraf bir kayn banlasa napacağını bilemezsin önce tüm karakterleri (jungle) öğrenmeye çalış

Yanlış anlama ama bence bu geçici bir heves, oyunu zevk için oyna gerisini boşver. Yaşın ilerledikçe daha iyi anlarsın ve Türkiye'de LoL için e-sporculuk treni bana göre çoktan kalktı. İşin zor yani.

Burası Türkiye burada ıstedigin mesleği yapammasın. Ailelere gore en iyi meslekler doktor muhendis. Çok denedim bende şu an hiç sevmediğim bir meslekteyim.(ailemin zoruyla) welcome to turkey

TR serverinde Master olarak E-Spor'un yanına bile yaklaşamazsın. Onu West'te yapman lazım. Onun dışına E-Spora girmek uzaktan bakınca kolay gibi gözükür, sandığın kadar kolay değil. Onu söyleyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…