Mutlu olduğum işi yapmak istiyorum

Düşünemedim ne yazık ki. Ben puanımdan dolayı bir Turizm lisesine girdim. Şuan okulun sayesinde yurt dışındayım. Tek şanslı ben miyim anlamadım.

turnuva kovalıyacaksın kendini gösterebilmen gerek hatta yayın bile açabilirsin.

Şu anda yaşından dolayı da tavsiye edebileceğim yegane şey derslerine iyi çalışman ve öncelikle yine mutlu olabileceğin bir bölümü kazanmaya çalışman olur. Bunun birkaç sebebi var:
1) Üniversitede e-spor için daha çok insanla tanışıp topluluklara girip takımlar, turnuvalar vesaire ile kendini bu açıdan geliştirme fırsatın şu anda lisedekine göre çok daha fazla olacaktır.
2) Eğer kendi e-spor takımı olan bir üniversiteye girersen direkt onların altyapısına girme fırsatın var.
3) E-spor işi kumar. Tutunamama ihtimalinin yüksek olduğunu aklında bulundurmalısın bu yüzden elinde yedek gibi tutacağın bir bölümün diploması da olacak, ki bu da e-spor işine girmeyi başaramazsan sana hayata devam edebilmek için bir meslek şansı verecek.

Bunları seni hayalinden vazgeçirmek için yazdığımı düşünme lütfen. Umarım hayallerini gerçekleştirebilirsin. Kendine iyi bak.

Hocam tamam LOL oynamayı seviyorsun ancak hayat böyle ilerlemez. Basma seveceğin işlere yönel. Atıyorum yazılım. Günde 3-5 saat çalışsan 18 yaşına kadar rahat çözersin. Hangi bölümü okuyorsun? E-Spor uzun ve riskli bir süreçtir. Ufak çaplı turnuvalara katılırsın, bir yandan da meslek öğrenirsin. Benim düşüncem bu yönde. Hayallerinden vaz geç demiyorum yine yap ancak gerçek hayata yönelik işler de öğrenmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…