Selamlar, eskiden bir ara Technopat Sosyal kullanıyordum. Sonra bir şekilde kullanmayı bırakmıştım. 3 yıl aradan sonra tekrar ilk konum olarak halinizi hatrınızı sormak istedim. (Birazcıkta dertleşmek.)
Benim bu soruya ek olarak cevaplamak isterseniz birkaç şey daha sormak istiyorum. Mutluluğun sırrı sizce nedir? Kendimi hiç mutlu hissedemiyorum, yapmak istediğim şeyler gün geçtikçe uzaklaşıyor, aklımdaki soruların cevabını bulamıyorum. Uzatmadan azıcık kendimden bahsedeyim; 19 yaşındayım, sosyal olmak isteyip olamayan biriyim, arkadaşım vs. olmuyor, hep depresif bir havadayım, derslerim kötü hiç çalışmadım diyebilirim, şu anda da üniversiteye gidemediğimden dolayı fabrikada çalışıyorum, hayallerim zamanla yok oldu, şu an hayatta vasıfsız elemanım .
Sorum şu; hayatta gerçekten mutlu ve iyi olanlar var mı? Varsa bizi de bilgilendirsin. Sizin de dertleriniz varsa dertleşelim. Sanal olarak dahil arkadaşım olmadığı için buradan sohbet etmek istedim. Saygılar.
Mutluluğun sırrı bağımsız olmaktır. Başkalarının sana yüklediği sorumluluklarla bu hayatta mutlu olamazsın. En tepede olman lazım. Bir de bunun yanında karşılıklı değer verdiğiniz bir hayatınızın anlamı olursa mutluluk budur.
Mutluluğun sırrı bağımsız olmaktır. Başkalarının sana yüklediği sorumluluklarla bu hayatta mutlu olamazsın. En tepede olman lazım. Bir de bunun yanında karşılıklı değer verdiğiniz bir hayatınızın anlamı olursa mutluluk budur.
Hep birinin gelip beni toplamasını bekledim, bu his normal değil demi? Ama hep sanki karşılıklı olarak sevip sevilsem herşey geçecek gibi hissediyorum. Hislerim yanıltır mı bilmiyorum.
Hep birinin gelip beni toplamasını bekledim, bu his normal değil değil mi? Ama hep sanki karşılıklı olarak sevip sevilsem her şey geçecek gibi hissediyorum. Hislerim yanıltır mı bilmiyorum.