B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 8 Mayıs 2021 #11 Arıcan dedi: Hocam param yok ki alayım elime para geçse bile bizim buradaki markete gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BİM, A101 yok mu? Bayramda hiç harçlık verilmiyor mu? Bence siz almak istememişsiniz.
Arıcan dedi: Hocam param yok ki alayım elime para geçse bile bizim buradaki markete gelmiyor. Genişletmek için tıkla... BİM, A101 yok mu? Bayramda hiç harçlık verilmiyor mu? Bence siz almak istememişsiniz.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2021 #12 Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 8 Mayıs 2021 #13 baran_basaran dedi: BİM, A101 yok mu? Bayramda hiç harçlık verilmiyor mu? Bence siz almak istememişsiniz. Genişletmek için tıkla... Var ama afişlerde gelecek yazan ürünler hiç gelmiyor gelse bile o an hiç param olmuyor.
baran_basaran dedi: BİM, A101 yok mu? Bayramda hiç harçlık verilmiyor mu? Bence siz almak istememişsiniz. Genişletmek için tıkla... Var ama afişlerde gelecek yazan ürünler hiç gelmiyor gelse bile o an hiç param olmuyor.
KenshiPochita Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 2.045 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Hawkins Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek #1 Hero 8 Mayıs 2021 #14 Güle güle kullanın hocam
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 8 Mayıs 2021 #15 Ahmet Efe Korkmaz dedi: O mutluluğun darısı başımıza. Genişletmek için tıkla... Hocam niye öyle dediniz? ableben dedi: Güle güle kullanın. Biraz saçma olmuş uzun süre touchpad kullanmanız. Marketlerde bile 20 liraya satılıyor. Genişletmek için tıkla... 121228 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... SALOOWEN dedi: Hayırlı olsun hocam, ne diyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Allah herkese güzel bir mouse nasip etsin. ValveAdalet dedi: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... KenshiPochita dedi: Güle güle kullanın hocam Genişletmek için tıkla... Sizlere de teşekkürler.
Ahmet Efe Korkmaz dedi: O mutluluğun darısı başımıza. Genişletmek için tıkla... Hocam niye öyle dediniz? ableben dedi: Güle güle kullanın. Biraz saçma olmuş uzun süre touchpad kullanmanız. Marketlerde bile 20 liraya satılıyor. Genişletmek için tıkla... 121228 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... SALOOWEN dedi: Hayırlı olsun hocam, ne diyelim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Allah herkese güzel bir mouse nasip etsin. ValveAdalet dedi: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... KenshiPochita dedi: Güle güle kullanın hocam Genişletmek için tıkla... Sizlere de teşekkürler.
Furkan_Elci Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 594 Makaleler 1 Çözümler 2 8 Mayıs 2021 #16 Bak, insan mutlu olmak isterse mutlu olabiliyormuş demek ki. Hocam 5yıl mouse olmadan PC kullanmak işkence olmalı.
Bak, insan mutlu olmak isterse mutlu olabiliyormuş demek ki. Hocam 5yıl mouse olmadan PC kullanmak işkence olmalı.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 8 Mayıs 2021 #17 Furkan_Elci dedi: Bak, insan mutlu olmak isterse mutlu olabiliyormuş demek ki. Hocam 5yıl mouse olmadan PC kullanmak işkence olmalı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam tam bir işkence oyun oynuyorum touchpad ile oyunda ha bire ölüp duruyorum artık oyunlardan soğumaya başlamıştım.
Furkan_Elci dedi: Bak, insan mutlu olmak isterse mutlu olabiliyormuş demek ki. Hocam 5yıl mouse olmadan PC kullanmak işkence olmalı. Genişletmek için tıkla... Evet hocam tam bir işkence oyun oynuyorum touchpad ile oyunda ha bire ölüp duruyorum artık oyunlardan soğumaya başlamıştım.
Zaqu Hectopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 308 Çözümler 1 8 Mayıs 2021 #18 Senin adına çok mutlu oldum, güle güle kullan. Hayırlı olsun.
Ahmet Efe Korkmaz Picopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 304 Çözümler 4 8 Mayıs 2021 #19 Arıcan dedi: Hocam niye öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... Sizin mutluluğunuzda da olmak isterdim.
Arıcan dedi: Hocam niye öyle dediniz? Genişletmek için tıkla... Sizin mutluluğunuzda da olmak isterdim.
Arıcan Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.479 Makaleler 1 Çözümler 16 9 Mayıs 2021 #20 Ahmet Efe Korkmaz dedi: Sizin mutluluğunuzda da olmak isterdim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 5 yıldır bu mutluluğu bekliyorum sabrettim ve oldu sizde sabrederseniz böyle mutlu olursunuz. Mesela 4 yıldır PlayStation için sabrediyorum bu yılın yaz'ında gürcüstan'dan PS5 alacağız.
Ahmet Efe Korkmaz dedi: Sizin mutluluğunuzda da olmak isterdim. Genişletmek için tıkla... Hocam ben 5 yıldır bu mutluluğu bekliyorum sabrettim ve oldu sizde sabrederseniz böyle mutlu olursunuz. Mesela 4 yıldır PlayStation için sabrediyorum bu yılın yaz'ında gürcüstan'dan PS5 alacağız.