Mutlusan priz alınır mı?

Bu linkteki ürünü almak istiyorum, bilgisayarım, modem ve monitör bağlı olacak. Arada telefonu da şarj ederim. Tekli akım korumalı prizim var UFO'nun. Bu yüzen akım korumalı almıyorum. Bu ürün alınır mı?

Hocam alınır da cok pahalı. Ankara'da bu işi yapıyoruz, bunu Max 200e alırsın. Toptancı, nalbur, hırdavatcı yok mu? Viko al bulursan abi bir de cok fark olmazsa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam alınır da cok pahalı. Ankara'da bu işi yapıyoruz, bunu Max 200e alırsın. Toptancı, nalbur, hırdavatcı yok mu? Viko al bulursan abi bir de cok fark olmazsa.

Hadi ya o kadar fark olduğunu bilmiyordum. Teşekkürler.

Peki bu aynı ürün mü? Mutlusan Ri-Tech 6 Lı 5 Mt Topraklı Grup Priz | Nalburcenter.com | Online Hırdavat Satışı
Mutlusan kaliteli bir Türk markası, alınır.
Teşekkür ederim.

Bu linkteki ürünü almak istiyorum, bilgisayarım, modem ve monitör bağlı olacak. Arada telefonu da şarj ederim. Tekli akım korumalı prizim var UFO'nun. Bu yüzen akım korumalı almıyorum. Bu ürün alınır mı?
Bunu al.

Hocam PC modem gibi pahalı birleşenleri bağlayacaksan bence akım korumalı seçenekleri değerlendirmelisin ama onların fiyatı yüksektir, alamam diyorsan o gösterdiğin priz bayağı kaliteli ve temizdir.

Mutlusan'ı boş ver de, hırdavatçılarda genelde kendi yaptıkları topraklı ve daha sağlam kablolar olur. Fiyatları ise yarı yarıya daha ucuz olur. Rastgele bir yerden aldığın kablo belki ucuz kalitesiz olabilir. Ama hırdavatçılar yaptığı kablolara garanti verirler yanarsada ücretsiz yaparlar. Benim emektar 3'lü vardı yanmıştı 1 yıldır kenarda duruyordu geçen hafta tamire verdim 50TL'ye tamirini yaptılar. Demem o ki hırdavatçılarda daha iyi kaliteli priz kablolar var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı