Bu linkteki ürünü almak istiyorum, bilgisayarım, modem ve monitör bağlı olacak. Arada telefonu da şarj ederim. Tekli akım korumalı prizim var UFO'nun. Bu yüzen akım korumalı almıyorum. Bu ürün alınır mı?
Bu linkteki ürünü almak istiyorum, bilgisayarım, modem ve monitör bağlı olacak. Arada telefonu da şarj ederim. Tekli akım korumalı prizim var UFO'nun. Bu yüzen akım korumalı almıyorum. Bu ürün alınır mı?
Hocam alınır da cok pahalı. Ankara'da bu işi yapıyoruz, bunu Max 200e alırsın. Toptancı, nalbur, hırdavatcı yok mu? Viko al bulursan abi bir de cok fark olmazsa.
Teşekkür ederim.Mutlusan kaliteli bir Türk markası, alınır.
www.n11.com
Bunu al.Tunçmatik Powersurge TSK6134 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Beyaz Fiyatları ve Özellikleri
Tunçmatik Powersurge TSK6134 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.