Bu linkteki ürünü almak istiyorum, bilgisayarım, modem ve monitör bağlı olacak. Arada telefonu da şarj ederim. Tekli akım korumalı prizim var UFO'nun. Bu yüzen akım korumalı almıyorum. Bu ürün alınır mı?
Bu linkteki ürünü almak istiyorum, bilgisayarım, modem ve monitör bağlı olacak. Arada telefonu da şarj ederim. Tekli akım korumalı prizim var UFO'nun. Bu yüzen akım korumalı almıyorum. Bu ürün alınır mı?
Hocam alınır da cok pahalı. Ankara'da bu işi yapıyoruz, bunu Max 200e alırsın. Toptancı, nalbur, hırdavatcı yok mu? Viko al bulursan abi bir de cok fark olmazsa.
Hocam alınır da cok pahalı. Ankara'da bu işi yapıyoruz, bunu Max 200e alırsın. Toptancı, nalbur, hırdavatcı yok mu? Viko al bulursan abi bir de cok fark olmazsa.
Tunçmatik Powersurge TSK6134 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Tunçmatik Powersurge TSK6134 5'li Akım Korumalı Priz 1.5 M Beyaz en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Hocam PC modem gibi pahalı birleşenleri bağlayacaksan bence akım korumalı seçenekleri değerlendirmelisin ama onların fiyatı yüksektir, alamam diyorsan o gösterdiğin priz bayağı kaliteli ve temizdir.
Mutlusan'ı boş ver de, hırdavatçılarda genelde kendi yaptıkları topraklı ve daha sağlam kablolar olur. Fiyatları ise yarı yarıya daha ucuz olur. Rastgele bir yerden aldığın kablo belki ucuz kalitesiz olabilir. Ama hırdavatçılar yaptığı kablolara garanti verirler yanarsada ücretsiz yaparlar. Benim emektar 3'lü vardı yanmıştı 1 yıldır kenarda duruyordu geçen hafta tamire verdim 50TL'ye tamirini yaptılar. Demem o ki hırdavatçılarda daha iyi kaliteli priz kablolar var.
Az bir elektrik bilgin varsa ( 3X2.5 ttr bakır) kablo al + herhangi bir yerden mutlusan veya viko marka 5li priz al kendin yap daha sağlıklı olur benim mesleğim klima kombi bilgim olduğu için önerim budur. Dışarıda hazır satılan uzatmaların kabloları 3x1.5 oluyor önermem