Mutluyken Sonunu Düşünüp Mutsuz Olmak

clejXXX

Hectopat
Daha fazla  
Bunu yaşayan var mıdır arkadaşlar? Bu yıllarım bir daha gelmeyecek diyorum ama çalışmasam param olmayacaktı, sınıfta kalacaktım, sevgilim olmayacaktı, sosyal fobimi yenemeyecektim. Pişman değilim, ancak arada bir aklıma takılıyor..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazıları bu düşünce sebebi ile mutluluğunu tam anlamıyla yaşayamıyor. Emin olun yaptığınız şeyleri kendi iyiliğiniz için yapıyorsunuz. Para kazanmak, ders çalışmak, sosyalleşmek, eğlenmek hepsi sizin için.

Arada bir insanın yaptığı şeyler aklına geliyor ve bazen ''keşke yapsaydım/yapmasaydım, şunu değiştirseydim'' diyebiliyor ama siz pişman değilmişsiniz. Ne güzel bir şey pişmanlık duymamak.

Önemli olan zamanı nasıl değerlendirdiğinizdir, ömrünü boşa geçirip işsiz-güçsüz ortalıkta gezen ya da eve tıkınan milyonlarca insan var. Bir de gününü ilime-bilime-öğrenmeye-çalışıp ekmek parası kazanmaya ayıran insanlar var.

Kısacası zamanın değerini bilin. Hayat gerçekten bir kum saatindeki kum tanelerinin aşağıya inme süresi kadar kısa.

Sonunu düşünen kahraman olamaz .

Son zamanlarda psikolojik travma geçirmiş olma olasılığınız var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…