Arkadaşlar selamlar. Umarım iyisinizdir. Eminiz ki hepimiz zor günlerden geçtik/geçiyoruz. şu anda bazıları mutsuz, depresyon, yorgun olabilir. Bende bunlardan birisiydim. Benim mart ayında başlamıştı. Okul zamanı yorgunluk, okul psikoloji bir hayli kötüydü. Mutsuz, bunalmıştım. Okul kapanınca da bu devam etti. Benim mutsuzluk, yorgunluk döneminde arkadaş edinmek, yalnız kalmamak ve en önemlisi boş zaman geçirmemek oldu. Spor burada gerçekten çok önemli etkendi. Spora sabah gittiğimde o kuşların sesiyle uyanmak, sabah erken kalkıp internetten uzak durup vakit geçirmek çok iyi etkendi. Spor hiçbir zaman bırakmayacağım. Bilgisayar oyunlarını bırakmıştım, kendimi geliştirici şeyler yaptım. Örneğin İngilizce öğreniyorum, kitap okuyorum. Kitap okumak can sıkıcı, yorucu olabilir sevmeyen birisi olarak. Kitap sevmiyorsanız internette makale okuyabilirsiniz. Ya da Wikipedia takılabilirsiniz. Genelde Wikipedia, Evrim Ağacı'nın sitelerinde takılıyorum. Oradaki anlamadığım yerleri araştırdım. Şu anda gayet mutluyum. Umarım siz de mutlu olursunuz. Gezin, tozun hayatınızın en güzel gençlik yılları.