3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 23 Ağustos 2021 #1 Bende devrim niteliğinde bir şey sanmıştım 10 FPS falan fark ediyormuş (RDR2de). Hocam bir de size zahmet şu video bakar msınız? Demek istediğim şey bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Laptopu monitöre bağlayıp FPS artırıyor MUX falan da yok sebebi nedir nasıl FPS artıyor?
Bende devrim niteliğinde bir şey sanmıştım 10 FPS falan fark ediyormuş (RDR2de). Hocam bir de size zahmet şu video bakar msınız? Demek istediğim şey bu. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Laptopu monitöre bağlayıp FPS artırıyor MUX falan da yok sebebi nedir nasıl FPS artıyor?
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.282 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 23 Ağustos 2021 #2 MUX yok bu cihazda. 364485 dedi: Bende devrim niteliğinde bir şey sanmıştım 10 FPS falan fark ediyormuş (RDR2de). Genişletmek için tıkla... RDR2'de 10 FPS az değil. 60 FPS'te %15 performans farkı oluşturur. MUX'un asıl önemi e-spor oyunlarında ortaya çıkar zaten.
MUX yok bu cihazda. 364485 dedi: Bende devrim niteliğinde bir şey sanmıştım 10 FPS falan fark ediyormuş (RDR2de). Genişletmek için tıkla... RDR2'de 10 FPS az değil. 60 FPS'te %15 performans farkı oluşturur. MUX'un asıl önemi e-spor oyunlarında ortaya çıkar zaten.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 23 Ağustos 2021 #3 @T129Atak hocam teşekkürler bakın bu videoda da monitöre bağlayıp FPS artırmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mantığı ne hocam anlamıyorum bu adamın yaptığı MUX değil çünkü.
@T129Atak hocam teşekkürler bakın bu videoda da monitöre bağlayıp FPS artırmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mantığı ne hocam anlamıyorum bu adamın yaptığı MUX değil çünkü.
Radeon RX 5500M Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 9.581 Makaleler 15 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2021 #4 A4DDR kasada Advanced BIOS'ta var, b5dd kasada BIOS yenilendi diye biliyorum. Olmayabilir. 364485 dedi: @T129Atak hocam teşekkürler bakın bu videoda da monitöre bağlayıp FPS artırmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mantığı ne hocam anlamıyorum bu adamın yaptığı MUX değil çünkü. Genişletmek için tıkla... MUX'un ta kendisi.
A4DDR kasada Advanced BIOS'ta var, b5dd kasada BIOS yenilendi diye biliyorum. Olmayabilir. 364485 dedi: @T129Atak hocam teşekkürler bakın bu videoda da monitöre bağlayıp FPS artırmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mantığı ne hocam anlamıyorum bu adamın yaptığı MUX değil çünkü. Genişletmek için tıkla... MUX'un ta kendisi.
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.282 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 23 Ağustos 2021 #5 364485 dedi: @T129Atak hocam teşekkürler bakın bu videoda da monitöre bağlayıp FPS artırmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mantığı ne hocam anlamıyorum bu adamın yaptığı MUX değil çünkü. Genişletmek için tıkla... Monitör MUX görevi görür. Laptop ekranını kapatmanız yeterli olacaktır.
364485 dedi: @T129Atak hocam teşekkürler bakın bu videoda da monitöre bağlayıp FPS artırmış. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Mantığı ne hocam anlamıyorum bu adamın yaptığı MUX değil çünkü. Genişletmek için tıkla... Monitör MUX görevi görür. Laptop ekranını kapatmanız yeterli olacaktır.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 23 Ağustos 2021 #6 Radeon RX 5500M dedi: MUX'un ta kendisi. Genişletmek için tıkla... Bu laptopta MUX mu var? O zaman neden monitöre bağlamış anlamadım. Ayrıca advanced bios nedir? T129Atak dedi: Monitör MUX görevi görür. Laptop ekranını kapatmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler çünkü mantık olarak büyük ekran da daha az FPS vermesi gerekir. Aynı şey 55inç televizyonum da da olur mu?
Radeon RX 5500M dedi: MUX'un ta kendisi. Genişletmek için tıkla... Bu laptopta MUX mu var? O zaman neden monitöre bağlamış anlamadım. Ayrıca advanced bios nedir? T129Atak dedi: Monitör MUX görevi görür. Laptop ekranını kapatmanız yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler çünkü mantık olarak büyük ekran da daha az FPS vermesi gerekir. Aynı şey 55inç televizyonum da da olur mu?
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.282 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 23 Ağustos 2021 #7 364485 dedi: Bu laptopta MUX mu var? O zaman neden monitöre bağlamış anlamadım. Ayrıca advanced bios nedir? Çok teşekkürler çünkü mantık olarak büyük ekran da daha az FPS vermesi gerekir. Aynı şey 55inç televizyonum da da olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran boyutu ile FPS arasında bağlantı yoktur hocam. Aynı değeri alırsınız. Olur.
364485 dedi: Bu laptopta MUX mu var? O zaman neden monitöre bağlamış anlamadım. Ayrıca advanced bios nedir? Çok teşekkürler çünkü mantık olarak büyük ekran da daha az FPS vermesi gerekir. Aynı şey 55inç televizyonum da da olur mu? Genişletmek için tıkla... Ekran boyutu ile FPS arasında bağlantı yoktur hocam. Aynı değeri alırsınız. Olur.
3 364485 Hectopat Katılım 5 Eylül 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 13 Çözümler 19 23 Ağustos 2021 #8 T129Atak dedi: Aynı değeri alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Display Port veya HDMI fark eder mi? Yoksa aldığım artış veya değer iki porta da aynı mı olur?
T129Atak dedi: Aynı değeri alırsınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Display Port veya HDMI fark eder mi? Yoksa aldığım artış veya değer iki porta da aynı mı olur?
T129Atak Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 3.282 Makaleler 3 Çözümler 2 Yer Ankara 23 Ağustos 2021 #9 364485 dedi: Teşekkürler Display Port veya HDMI fark eder mi? Yoksa aldığım artış veya değer iki porta da aynı mı olur? Genişletmek için tıkla... Farketmez hocam. Aynı değerleri alırsınız.
364485 dedi: Teşekkürler Display Port veya HDMI fark eder mi? Yoksa aldığım artış veya değer iki porta da aynı mı olur? Genişletmek için tıkla... Farketmez hocam. Aynı değerleri alırsınız.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 23 Ağustos 2021 #10 T129Atak dedi: Farketmez hocam. Aynı değerleri alırsınız. Genişletmek için tıkla... Aslında fark eder. Hangi portun grafik birimine bağlı olduğu önemli. Çıkışlar iGPU'ya bağlıysa MUX olayı olmaz.
T129Atak dedi: Farketmez hocam. Aynı değerleri alırsınız. Genişletmek için tıkla... Aslında fark eder. Hangi portun grafik birimine bağlı olduğu önemli. Çıkışlar iGPU'ya bağlıysa MUX olayı olmaz.