SlayKul Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #1 Laptopumda MUX Switch yok (ASUS TUF Gaming) herhangi bir monitore veya televizyona baglarsam MUX Switch açabilir miyim? Yoksa belirli özelliklere sahip monitor mu lazım?
Laptopumda MUX Switch yok (ASUS TUF Gaming) herhangi bir monitore veya televizyona baglarsam MUX Switch açabilir miyim? Yoksa belirli özelliklere sahip monitor mu lazım?
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #2 Herhangi bir özel gereksinim yok. dGPU seçiliyse her halükarda HDMI üzerinden direkt görüntü verecektir. Optimus'un darboğazı engellenecektir.
Herhangi bir özel gereksinim yok. dGPU seçiliyse her halükarda HDMI üzerinden direkt görüntü verecektir. Optimus'un darboğazı engellenecektir.
SlayKul Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #3 Cruslan dedi: Herhangi bir özel gereksinim yok. dGPU seçiliyse her halükarda HDMI üzerinden direkt görüntü verecektir. Optimus'un darboğazı engellenecektir. Genişletmek için tıkla... Bu mux switch çok fazla fps artışı sağlar mı ? Özellikle fps oyunlarında
Cruslan dedi: Herhangi bir özel gereksinim yok. dGPU seçiliyse her halükarda HDMI üzerinden direkt görüntü verecektir. Optimus'un darboğazı engellenecektir. Genişletmek için tıkla... Bu mux switch çok fazla fps artışı sağlar mı ? Özellikle fps oyunlarında
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #4 @SlayKul, gözle görülür bir artış sağlar ama oyunu oynatmıyorsa bilgisayar gene oynayamazsınız. Ölüyü diritlmez ama diri olanı gençleştirir diyelim.
@SlayKul, gözle görülür bir artış sağlar ama oyunu oynatmıyorsa bilgisayar gene oynayamazsınız. Ölüyü diritlmez ama diri olanı gençleştirir diyelim.
SlayKul Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #5 Cruslan dedi: @SlayKul, gözle görülür bir artış sağlar ama oyunu oynatmıyorsa bilgisayar gene oynayamazsınız. Ölüyü diritlmez ama diri olanı gençleştirir diyelim. Genişletmek için tıkla... Yok fps ler gayet yeterli ama malum işlemciden dolayı fps oyunlarinda gerektiği kadar fps alamıyorum teşekkürler yanıtınız için de
Cruslan dedi: @SlayKul, gözle görülür bir artış sağlar ama oyunu oynatmıyorsa bilgisayar gene oynayamazsınız. Ölüyü diritlmez ama diri olanı gençleştirir diyelim. Genişletmek için tıkla... Yok fps ler gayet yeterli ama malum işlemciden dolayı fps oyunlarinda gerektiği kadar fps alamıyorum teşekkürler yanıtınız için de
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Temmuz 2022 #6 @SlayKul, CPU darboğazı sebepli oyunlarda bayağı yardımcı oluyor diye biliyorum.
SlayKul Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 203 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2022 #7 Cruslan dedi: @SlayKul, CPU darboğazı sebepli oyunlarda bayağı yardımcı oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İ5 10300h ile gtx 1650 ti darbogaz olur mu ? Bildiğim kadarıyla laptoplarda darboğaz durumu yok da yine de emin olmak iyidir.
Cruslan dedi: @SlayKul, CPU darboğazı sebepli oyunlarda bayağı yardımcı oluyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... İ5 10300h ile gtx 1650 ti darbogaz olur mu ? Bildiğim kadarıyla laptoplarda darboğaz durumu yok da yine de emin olmak iyidir.