MUX switch ne kadar önemli?

Bütçe
27000
Laptop'u monitore baglayacaksaniz, olmazsa olmaz degil. Mux Switch dedigimiz sey, aslinda bir bakima laptopu harici ekran kartinda calismaya zorlamak. Baska bir monitore bagladiginizda, monitorde gordugunuz goruntu harici ekran kartindan gelir.

Lakin ben olsam Mux Switch ararim yani laptopta. Karari siz verin.

MUX Switch mutlaka olmalı. Benim laptopta yok normalde, geçenlerde harici monitör aldım kasaya geçeceğim için. Aldığımdan çok daha fazla performans alıyorum. Bunun sebebi dahili grafik biriminin devre dışı kalıp bilgisayarın ve haliyle uygulamaların harici GPU'da çalışması.

Merhaba arkadaşlar. 2 tane RTX 4050 laptop buldum fakat birinde MUX switch özelliği var. Birisi RTX 4050 75W MUX switch yok. Diğeri ise 140W MUX switch özelliği var. Çok önemli midir sizce? Linkleri aşağıya koydum. Görüşünüzü merak ediyorum. HP Victus olan 75W ekran kartına sahip.
Attığınız Victus aşırı kötü. Zaten ekran kartı TDP'si de 75W'mış. 3060M ile aynı performansı alacak.

Hem 140 watt hem MUX switch mükemmel. Al gec.

Kararsız kaldım fakat inceleme videolarını izlediğimde ASUS TUF'un daha iyi olduğunu gördüm. ASUS alacağım teşekkürler hocam.

MUX Switch mutlaka olmalı. Benim laptopta yok normalde, geçenlerde harici monitör aldım kasaya geçeceğim için. Aldığımdan çok daha fazla performans alıyorum. Bunun sebebi dahili grafik biriminin devre dışı kalıp bilgisayarın ve haliyle uygulamaların harici GPU'da çalışması.

Attığınız Victus aşırı kötü. Zaten ekran kartı TDP'si de 75W'mış. 3060M ile aynı performansı alacak.

HP Victus'un renkleri çok hoş duruyor ama sırf renkleri iyi diye almayacağım sanırım. Hem HP DDR4 müş. ASUS DDR5. ASUS'u alacağım teşekkürler hocam.

Laptopu monitore baglayacaksaniz, olmazsa olmaz degil. MUX Switch dedigimiz şey, aslinda bir bakima laptopu harici ekran kartinda calismaya zorlamak. Baska bir monitore bagladiginizda, monitorde gordugunuz goruntu harici ekran kartindan gelir.

Lakin ben olsam MUX Switch ararim yani laptopta. Karari siz verin.

Evet ileride monitöre bağlayacağım. Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı