MUX swtich olmaması günlük kullanımı etkiler mi?

Makaleler
2
Daha fazla  
İzlediğim bir dizüstü bilgisayar incelemesinde şöyle bir şeye denk geldim. HDMI ve USB-C doğrudan harici ekran kartına bağlı. Ben çoğu zaman cihazı harici monitöre/televizyona bağlıyorum. Ama bağladığımda genelde forum siteleri, YouTube gibi günlük kullanımım oluyor. Oyun haricinde bu tarz bir kullanımda cihazın dahili GPU ile çalışmasını istiyorum. Şimdi bu cihazı alırsam harici monitörde sadece ekran kartı mı çalışacak? Bahsettiğim cihaz MSI Vector.

Evet harici bir ekrana bagladiginizda her zaman harici ekran kartını kullanacak. MUX switch var bu arada, harici ekrana bağlıyken zaten şarja takmanız sorun olmayacağı için çok bir dezavantajı olduğunu düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu çok kötü bir durum. En basitinden internette YouTube'da forumda vs takılırken bile harici GPU'ya yüklenmesi verimlilik açısından berbat bir durum. Ben genelde harici monitörde kullanıyorum. Bir cihazda bu özelliğin olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…