MW 3 vs Black Ops 6

VamPizda

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi hangisini almalıyım şu anda Black Ops 7 çıkacak o yüzden 6'yı hiç ederler mi ya da şu an bile kötü mü ne kadar gider bilemiyorum MW3 de düşünüyorum ama etkinlikleri vs var mı bilemiyorum multiplayer oynayacağım genel olarak öneriniz nedir?
Halihazırda MW de ilerlemem var MW3 daha ağırlıklı istiyorum ama bir geleceği yoksa Black Ops 6 alacağım.

Başlıkta da yazdığım gibi hangisini almalıyım şu anda Black Ops 7 çıkacak o yüzden 6'yı hiç ederler mi ya da şu an bile kötü mü ne kadar gider bilemiyorum MW3 de düşünüyorum ama etkinlikleri vs var mı bilemiyorum multiplayer oynayacağım genel olarak öneriniz nedir?
Halihazırda MW de ilerlemem var MW3 daha ağırlıklı istiyorum ama bir geleceği yoksa Black Ops 6 alacağım.

Hikaye açısından bakarsak Black Ops 6 Call of Duty tarihinin en kötülerinden biri olabilir bence, MW3 daha iyi hikaye açısından.

Multiplayer olarak ikisi arasında aman aman fark yok.

Ben MW3 öneririm ancak Xbox Game Pass alırsanız ikisi de geliyor.

Black Ops 7 80 dolardan çıkacak genelde yeni bir CoD oyunu çıktığında oyuncuların büyük birçoğunluğu yeni oyuna geçiyor tabii nasıl bir oyun çıkacak henüz bilmiyoruz.

Hikaye açısından bakarsak Black Ops 6 Call of Duty tarihinin en kötülerinden biri olabilir bence, MW3 daha iyi hikaye açısından.

Multiplayer olarak ikisi arasında aman aman fark yok.

Ben MW3 öneririm ancak Xbox Game Pass alırsanız ikisi de geliyor.
pass e habire para vermek istemiyorum gereksiz bence ve dediğim gibi oyunu multiplayer için alıyorum single için değil etkinlik vs oluyormu yoksa boşmu yani yeni skinler vs

Pass'e ha bire para vermek istemiyorum gereksiz bence ve dediğim gibi oyunu multiplayer için alıyorum Single için değil etkinlik vs oluyor mu yoksa boşmu yani yeni skinler vs.

Etkinlik falan illaki oluyor Cold War zamanında godzilla kingkong falan gelmişti. Yeni oyunların çıkışına özelde farklı etkinlikler gelebiliyor.

Etkinlik falan illaki oluyor Cold War zamanında godzilla kingkong falan gelmişti. Yeni oyunların çıkışına özelde farklı etkinlikler gelebiliyor.

Tamam işte bunun durumu nasıl olur ona göre alacağım birini MW1 gibi sunucuları az olmasın etkinlik olsun uzun süreni soruyorum 2 side eşit bana göre ama MW1 oynadığım için ilerleme açısından bir de dinamikleri nasıl olur bilemem ama MW3 daha ağır bir de sorayım dedim

O zaman BO6 alacağım etkinlik daha çok hrld şu an.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı