Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.105 Makaleler 2 Çözümler 28 4 Kasım 2022 #11 Girmez.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.680 Makaleler 12 Çözümler 16 4 Kasım 2022 #12 CS Relboron dedi: Diğer forumlarda günlük 50 tl ye kiraya veren kişiler var reklam olmasın diye link atmıyorum kolayca ulaşabilirsiniz. Oyun satan başka sitelerde de mevcut. Genişletmek için tıkla... Gördüm şaka gibi oyun falan kiralanır ülkede ya gerçekten ağlanacak halimize şükredin diyorlar.
CS Relboron dedi: Diğer forumlarda günlük 50 tl ye kiraya veren kişiler var reklam olmasın diye link atmıyorum kolayca ulaşabilirsiniz. Oyun satan başka sitelerde de mevcut. Genişletmek için tıkla... Gördüm şaka gibi oyun falan kiralanır ülkede ya gerçekten ağlanacak halimize şükredin diyorlar.
Zeяef Megapat Katılım 17 Ağustos 2017 Mesajlar 211 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2022 #13 marfix dedi: MW2 almayı düşünüyorum bekliyeyim mi alayım mı? Black Friday'e 3 hafta var indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Girmez. Üstünden uzun bir süre geçmeden az bile olsa indirime sokacaklarını düşünmüyorum.
marfix dedi: MW2 almayı düşünüyorum bekliyeyim mi alayım mı? Black Friday'e 3 hafta var indirime girer mi? Genişletmek için tıkla... Girmez. Üstünden uzun bir süre geçmeden az bile olsa indirime sokacaklarını düşünmüyorum.