S SMCX Ziyaretçi 7 Ağustos 2014 #1 Başlıkta belirttiğim gibi, MW2 oynadım bitirdim, MW3 kurmayı düşünüyorum sistemim kaldırır mı ? @Recep Baltaş abi bakıverir misin ? EDİT:Ayrıca arkadaşlar sanırım laptop tozlanmış, temizlettirmeli miyim ? Performans kaybı olur mu ? Ayrıca sistem özelliklerim: Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2014
Başlıkta belirttiğim gibi, MW2 oynadım bitirdim, MW3 kurmayı düşünüyorum sistemim kaldırır mı ? @Recep Baltaş abi bakıverir misin ? EDİT:Ayrıca arkadaşlar sanırım laptop tozlanmış, temizlettirmeli miyim ? Performans kaybı olur mu ? Ayrıca sistem özelliklerim:
MR.White Hectopat Katılım 24 Nisan 2014 Mesajlar 700 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2014 #2 Benim gt630m ekran kartım bile her şeyi en yüksekte en yüksek çözünürlükte canavar gibi oynatıyor, kaldırır kesinlikle.
Benim gt630m ekran kartım bile her şeyi en yüksekte en yüksek çözünürlükte canavar gibi oynatıyor, kaldırır kesinlikle.
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 7 Ağustos 2014 #3 Bir sorun olmadan oynarsınız.
Oguzhan51 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 1.664 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2014 #4 Kaldırır
KS KS S SMCX Ziyaretçi 9 Ağustos 2014 #5 Sizden destek alarak indirdim kurdum oynadım. Gayette güzeldi de Soap ölünce çok üzüldüm len. Ama Makarov'u fena benzettik.
Sizden destek alarak indirdim kurdum oynadım. Gayette güzeldi de Soap ölünce çok üzüldüm len. Ama Makarov'u fena benzettik.
Swarley Hectopat Katılım 23 Aralık 2013 Mesajlar 168 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #6 Silinen üye dedi: Sizden destek alarak indirdim kurdum oynadım. Gayette güzeldi de Soap ölünce çok üzüldüm len. Ama Makarov'u fena benzettik. Genişletmek için tıkla... Makarov'u benzetsek ne olacak yaşayan 2 karakter mi ne kaldı
Silinen üye dedi: Sizden destek alarak indirdim kurdum oynadım. Gayette güzeldi de Soap ölünce çok üzüldüm len. Ama Makarov'u fena benzettik. Genişletmek için tıkla... Makarov'u benzetsek ne olacak yaşayan 2 karakter mi ne kaldı
KS KS S SMCX Ziyaretçi 9 Ağustos 2014 #7 Bi' Price kaldı yaşayan, zaten yeni MW çıkmaz diye düşünüyorum ben. Price'in son hikayesi olabilir bu oyun.
Bi' Price kaldı yaşayan, zaten yeni MW çıkmaz diye düşünüyorum ben. Price'in son hikayesi olabilir bu oyun.
texas016 Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #8 Bu son oyun dediğin hangi oyundan bahsediyorsun?
texas016 Kilopat Katılım 20 Haziran 2014 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2014 #10 Belli olmaz ilerde belki çıkartabilirler yeni bir ekibin başında lider olarak.