MX 110 aktif kullanılmıyor

xlatoon

Kilopat
RAM
8 gb ram
SSD veya HDD modeli
512 gb ssd
Ekran kartı
nvidia mx110
İşlemci
i5 10.nesil
Ekran kartım olmasına rağmen bilgisayarım kullanmıyor. DxDiag yapıp baktığımda işlemcimi ekran kartı olarak kullandığını görüyorum bunu nereden düzeltebilirim?

1688645908132.png

1688645940252.png

1688646002422.png

MUX olmayan cihazlarda Optimus ve MSHybrid otomatik olarak atama yapar, oyunlarda ekran kartı otomatik devreye girer. iGPU genellikle panele bağlı olduğu için her halükarda iGPU'dan görüntü alırsınız. NVIDIA ayarlarından spesifik olarak çalıştırılabilir dosyalar için NVIDIA kartı zorlanabilir ancak her halükarda görüntü iGPU'dan geçecektir.

MUX olmayan cihazlarda Optimus ve MSHybrid otomatik olarak atama yapar, oyunlarda ekran kartı otomatik devreye girer. iGPU genellikle panele bağlı olduğu için her halükarda IGPU'dan görüntü alırsınız. NVIDIA ayarlarından spesifik olarak çalıştırılabilir dosyalar için NVIDIA kartı zorlanabilir ancak her halükarda görüntü IGPU'dan geçecektir.

Anladım fakat önceden MX110 diye gösteriyordu bilgisayarım şimdi ise işlemci göstermiş bu fotoğraftaki gibi. Kendiliğinden mi değişti bu yoksa ben mi yaptım acaba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı