Mert0106 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #1 RAM 4 GB Ekran kartı MX110 Anakart Intel® Core™ i5-10210U İnternetten baktığımda benimkinden kötü işlemciyle Forza Horizon 5'te 30 FPS alıyorlar ben Forza Horizon 4'te 30 FPS alır mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İnternetten baktığımda benimkinden kötü işlemciyle Forza Horizon 5'te 30 FPS alıyorlar ben Forza Horizon 4'te 30 FPS alır mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #2 Mert0106 dedi: İnternetten baktığımda benimkinden kötü işlemciyle Forza Horizon 5'te 30 FPS alıyorlar ben Forza Horizon 4'te 30 FPS alır mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... o RAM ile oyunu açarsanız şükredin.
Mert0106 dedi: İnternetten baktığımda benimkinden kötü işlemciyle Forza Horizon 5'te 30 FPS alıyorlar ben Forza Horizon 4'te 30 FPS alır mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... o RAM ile oyunu açarsanız şükredin.
Mert0106 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2023 #3 Akdeniz1 dedi: O RAM ile oyunu açarsanız şükredin. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda RAM ekleyeceğim 12 GB yapsam RAM kaldırır mı?
Akdeniz1 dedi: O RAM ile oyunu açarsanız şükredin. Genişletmek için tıkla... Yakın zamanda RAM ekleyeceğim 12 GB yapsam RAM kaldırır mı?
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 18 Ocak 2023 #4 Sisteminiz yeterli değil maalesef.