MX 110 ve i5 8265U laptop HOI 4 kaldırır mı?

Agony1376

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ayarlar en düşük haritada geçiyor oyun zaten. Oynatabilir miyim? Arkadaşım Intel'in iris işlemcisi olan bir laptopta (ekran kartsız) rahat oynuyor 1 ay önce termal macun temizleme ve RAM eklemesi yaptım 16 GB oldu. Oynar mıyım?

@SEMIKAANCAKIR

@AXCHNEER

Son düzenleme:
Arkadaşlar ayarlar en düşük haritada geçiyor oyun zaten. Oynatabilir miyim? Arkadaşım Intel'in iris işlemcisi olan bir laptopta (ekran kartsız) rahat oynuyor 1 ay önce termal macun temizleme ve RAM eklemesi yaptım 16 GB oldu. Oynar mıyım?

@SEMIKAANCAKIR

@AXCHNEER

Oynatır diye düşünüyorum. Zamanında 4210U ve 820M ile 768p Low oynamıştım.

Sağ olun hocam bazıları 1940'dan sonra oyun yavaşlar gibi şeyler yazıyor o nedir acaba?

Hocam çok fazla birlik donanma falan olmaya başlıyor bir yerden sonra o yüzden işlemci oyunu işlemekte zorlanıyor. Zaten grafikleri çok fazla değil, eğer grafik yüzünden kasarsa da Steam Atölyesinde FPS MAP modu var. Zaten savaştayken 5X kullanmazsınız çok takılma yapmaz.

Hocam çok fazla birlik donanma falan olmaya başlıyor bir yerden sonra o yüzden işlemci oyunu işlemekte zorlanıyor. Zaten grafikleri çok fazla değil, eğer grafik yüzünden kasarsa da Steam atölyesinde FPS map modu var. Zaten savaştayken 5X kullanmazsınız çok takılma yapmaz.

Hocam 5X kullanmam o zaman default ayarında kullanırım grafiklerde en düşükte olacak 60 fos oynar mıyım? @AXCHNEER

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı