Ertuğrulabi Picopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 221 24 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar benim normalde yüksek ayarlarda 70-80 FPS almam lazım ama 1024x768 cozunurlukte ve en düşük grafiklerde 40 FPS aliyorum MX 110 ile. Sizce normal mi? Ne yapabilirim FPS'nin artmasi için? Sistem özelliklerim: Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2021
Arkadaşlar benim normalde yüksek ayarlarda 70-80 FPS almam lazım ama 1024x768 cozunurlukte ve en düşük grafiklerde 40 FPS aliyorum MX 110 ile. Sizce normal mi? Ne yapabilirim FPS'nin artmasi için? Sistem özelliklerim:
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 24 Ağustos 2021 #2 @Ertuğrulabi Prizde mi oynuyorsun? Virüs taraması yaptın mı? Artı 0 Eksi
KS KS Ertuğrulabi Picopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 221 24 Ağustos 2021 #3 YamukAdam dedi: @Ertuğrulabi prizde mi oynuyorsun? Virüs taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hayır. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: @Ertuğrulabi prizde mi oynuyorsun? Virüs taraması yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hayır.
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 24 Ağustos 2021 #4 Ertuğrulabi dedi: Hayır. Hayır. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda prizde oynamazsan düşük FPS verir. Ayrıyeten virüs taraması yapabilirsin: Antivirus for Windows 10 | Windows Antivirus | Malwarebytes Windows 10 İşin bittiğinde silebilirsin bu programı. Artı 0 Eksi
Ertuğrulabi dedi: Hayır. Hayır. Genişletmek için tıkla... Laptoplarda prizde oynamazsan düşük FPS verir. Ayrıyeten virüs taraması yapabilirsin: Antivirus for Windows 10 | Windows Antivirus | Malwarebytes Windows 10 İşin bittiğinde silebilirsin bu programı.
KS KS Ertuğrulabi Picopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 221 24 Ağustos 2021 #5 YamukAdam dedi: Laptoplarda prizde oynamazsan düşük FPS verir. Ayrıyeten virüs taraması yapabilirsin: Antivirus for Windows 10 | Windows Antivirus | Malwarebytes Windows 10 işin bittiğinde silebilirsin bu programı. Genişletmek için tıkla... Prize takılıyken oynamak sakıncalı değil mi hocam? Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Laptoplarda prizde oynamazsan düşük FPS verir. Ayrıyeten virüs taraması yapabilirsin: Antivirus for Windows 10 | Windows Antivirus | Malwarebytes Windows 10 işin bittiğinde silebilirsin bu programı. Genişletmek için tıkla... Prize takılıyken oynamak sakıncalı değil mi hocam?
YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 24 Ağustos 2021 #6 Ertuğrulabi dedi: Prize takılıyken oynamak sakıncalı değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Soğutması iyiyse sakıncalı değil. Laptop bu açıdan kötü. Artı 0 Eksi
Ertuğrulabi dedi: Prize takılıyken oynamak sakıncalı değil mi hocam? Genişletmek için tıkla... Soğutması iyiyse sakıncalı değil. Laptop bu açıdan kötü.
Esmiyuoo Decapat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 172 24 Ağustos 2021 #7 NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesi kısmından yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesi kısmından yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçip tekrar deneyin.
KS KS Ertuğrulabi Picopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 221 24 Ağustos 2021 #8 Esmiyuoo dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesi kısmından yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... O daha kötü yapmaz mı hocam? Artı 0 Eksi
Esmiyuoo dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarların yönetilmesi kısmından yüksek performanslı NVIDIA işlemcisini seçip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... O daha kötü yapmaz mı hocam?
Esmiyuoo Decapat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 172 24 Ağustos 2021 #9 Ertuğrulabi dedi: O daha kötü yapmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA ekran kartını kullanmak yerine işlemcinin dahili kartını kullanıyor olabilirsiniz bu daha düşük FPS verir. Artı 0 Eksi
Ertuğrulabi dedi: O daha kötü yapmaz mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam NVIDIA ekran kartını kullanmak yerine işlemcinin dahili kartını kullanıyor olabilirsiniz bu daha düşük FPS verir.
KS KS Ertuğrulabi Picopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 221 24 Ağustos 2021 #10 Esmiyuoo dedi: Hocam NVIDIA ekran kartını kullanmak yerine işlemcinin dahili kartını kullanıyor olabilirsiniz bu daha düşük FPS verir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam denerim. Artı 0 Eksi
Esmiyuoo dedi: Hocam NVIDIA ekran kartını kullanmak yerine işlemcinin dahili kartını kullanıyor olabilirsiniz bu daha düşük FPS verir. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam denerim.