MX 130 Dead By Daylight kaldırır mı?

İşletim sistemi
Windows 10

tarekarek

Centipat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
NVİDİA GeForce MX 130
İşlemci
İ5-101210U 1.60 GHZ
Arkadaşlar bu sistem Dead By Daylight adlı oyunu kaldırır mı eğer kaldırır ise kaç FPS alırım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef yok eğer FPS 45'in üstünde olursa Epic Games'ten alacağım.

Bir şey itiraf edeyim bir kere SADECE kaç FPS vereceğini görmek için crack indirmiştim, ama açılmamıştı.

Maalesef yok eğer FPS 45'in üstünde olursa Epic Games'ten alacağım.

Bir şey itiraf edeyim bir kere SADECE kaç FPS vereceğini görmek için crack indirmiştim, ama açılmamıştı.

Dostum Epic Games'teki iade koşullarını bilmiyorum ama Steam'den alırsan 2 saat oynama hakkın oluyor oyuna girer FPS değerlerine bakarsın düşük veriyor ise iade edersin.

Problem yok bende indiriyorum.

Peki tahmini FPS'im kaç olur. Son param o ve bir aksilik çıkmasından korkuyorum.

Maalesef bilemiyorum, merak etmeyin oyunu alın indirin oyuna girdiğin andan itibaren 2 saatlik bir süre veriyor 2 maç atsanız bile 30 dakika falan sürer. Oyunu sürekli oynadığım için biliyorum. Ama bence indirim bekleyin 450TL çok para ben zamanında 30tl´ye aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki şu an sipariş veriyorum. 2 saat sonra size söylerim.

Arkadaşlar 2 saate gerek kalmadı. TurkNet'in bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum. Yüklendiğinde bir oyuna girdim ve 5 dakika oynadım. Ortalama 60 FPS ile oynuyorum teşekkürler turan pınarbaşı.

Son düzenleme:
Peki şu an sipariş veriyorum. 2 saat sonra size söylerim.

Arkadaşlar 2 saate gerek kalmadı. TurkNet'in bu kadar hızlı olduğunu bilmiyordum. Yüklendiğinde bir oyuna girdim ve 5 dakika oynadım. Ortalama 60 FPS ile oynuyorum teşekkürler turan pınarbaşı.

FPS limiti olması lazım onu 120´ye çekebiliyorsun, limiti 120 yap 120FPS bile verebilir belki. Ama 120´den yukarı çıkmıyor oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı