RResul Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 111 24 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar sistemim oyunun önerdiği sistemden kat kat daha iyi ama kasıyor. Ayar en düşükte çözünürlük 1024x720'de ama kasıyor. Oyun orijinal. Sistemim: Intel Core i5 8.nesil RAM 8 GB. Ekran kartı MX130. 2 GB 64 Bit. Galiba oyunun optimizasyonu çöp.
Arkadaşlar sistemim oyunun önerdiği sistemden kat kat daha iyi ama kasıyor. Ayar en düşükte çözünürlük 1024x720'de ama kasıyor. Oyun orijinal. Sistemim: Intel Core i5 8.nesil RAM 8 GB. Ekran kartı MX130. 2 GB 64 Bit. Galiba oyunun optimizasyonu çöp.
Arda F. Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #2 Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Artı 0 Eksi
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.970 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 24 Mayıs 2021 #3 Çözünürlüğü biraz arttırın. Artı 0 Eksi
KS KS RResul Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 111 24 Mayıs 2021 #4 Arda F. dedi: Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. Quantum9 dedi: Çözünürlüğü biraz arttırın. Genişletmek için tıkla... Arttırdım daha kötü oldu. Artı 0 Eksi
Arda F. dedi: Ekran kartı sürücüleriniz güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel. Quantum9 dedi: Çözünürlüğü biraz arttırın. Genişletmek için tıkla... Arttırdım daha kötü oldu.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 24 Mayıs 2021 #5 Supersampling ve ubersampling gibi ayar varsa kapatın ve bu arada oyunun optimizasyonu cidden çöp. Ryzen 3 2200G ile oynarken bile kasıyordu. Artı 0 Eksi
Supersampling ve ubersampling gibi ayar varsa kapatın ve bu arada oyunun optimizasyonu cidden çöp. Ryzen 3 2200G ile oynarken bile kasıyordu.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 24 Mayıs 2021 #6 RResul dedi: Arkadaşlar sistemim oyunun önerdiği sistemden kat kat daha iyi ama kasıyor. Ayar en düşükte çözünürlük 1024x720'de ama kasıyor. Oyun orijinal. Sistemim: Intel Core i5 8.nesil RAM 8 GB. Ekran kartı MX130. 2 GB 64 Bit. Galiba oyunun optimizasyonu çöp. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var sistem yetiyor ama kamerayla etrafa bakarken bile kasıyor. Artı 0 Eksi
RResul dedi: Arkadaşlar sistemim oyunun önerdiği sistemden kat kat daha iyi ama kasıyor. Ayar en düşükte çözünürlük 1024x720'de ama kasıyor. Oyun orijinal. Sistemim: Intel Core i5 8.nesil RAM 8 GB. Ekran kartı MX130. 2 GB 64 Bit. Galiba oyunun optimizasyonu çöp. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı sorun var sistem yetiyor ama kamerayla etrafa bakarken bile kasıyor.
KS KS RResul Centipat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 111 24 Mayıs 2021 #7 Chitoge Kirisaki dedi: Supersampling ve ubersampling gibi ayar varsa kapatın ve bu arada oyunun optimizasyonu cidden çöp. Ryzen 3 2200G ile oynarken bile kasıyordu. Genişletmek için tıkla... The Witcher 3'ün optimizasyonu iyi midir? Afelyoss dedi: Bende de aynı sorun var sistem yetiyor ama kamerayla etrafa bakarken bile kasıyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşılan The Witcher 2'yi iade edip The Witcher 3'ü oynamak. Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Supersampling ve ubersampling gibi ayar varsa kapatın ve bu arada oyunun optimizasyonu cidden çöp. Ryzen 3 2200G ile oynarken bile kasıyordu. Genişletmek için tıkla... The Witcher 3'ün optimizasyonu iyi midir? Afelyoss dedi: Bende de aynı sorun var sistem yetiyor ama kamerayla etrafa bakarken bile kasıyor. Genişletmek için tıkla... Anlaşılan The Witcher 2'yi iade edip The Witcher 3'ü oynamak.
Afelyoss Decapat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 594 Çözümler 4 Yer u 24 Mayıs 2021 #8 RResul dedi: The Witcher 3'ün optimizasyonu iyi midir? Genişletmek için tıkla... Direk 3'e geçmek yerine biraz uğraşın bence. Artı 0 Eksi
RResul dedi: The Witcher 3'ün optimizasyonu iyi midir? Genişletmek için tıkla... Direk 3'e geçmek yerine biraz uğraşın bence.
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 24 Mayıs 2021 #9 RResul dedi: The Witcher 3'ün optimizasyonu iyi midir? Genişletmek için tıkla... Witcher 3'ün optimizasyonu iyidir. Sisteminiz ile rahatça oynayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
RResul dedi: The Witcher 3'ün optimizasyonu iyi midir? Genişletmek için tıkla... Witcher 3'ün optimizasyonu iyidir. Sisteminiz ile rahatça oynayabilirsiniz.
Arda F. Kilopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 65 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mayıs 2021 #10 RResul dedi: Güncel. Arttırdım daha kötü oldu. Genişletmek için tıkla... Peki oyunu Nvidia ekran kartıyla mı oynuyorsunuz yoksa işlemcinin görüntü birimiyle mi? (Intel HD Graphics) Artı 0 Eksi
RResul dedi: Güncel. Arttırdım daha kötü oldu. Genişletmek için tıkla... Peki oyunu Nvidia ekran kartıyla mı oynuyorsunuz yoksa işlemcinin görüntü birimiyle mi? (Intel HD Graphics)