GreatestOfAlltimes Decapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 2.896 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Liberty City 17 Ağustos 2020 #11 @theysleptonme10times Gerçeklerden kaçmayı bırakıp izler misin şu videoyu?
theysleptonme10times Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 1.447 Makaleler 1 Çözümler 4 17 Ağustos 2020 #12 Silinen üye dedi: @theysleptonme10times Gerçeklerden kaçmayı bırakıp izler misin şu videoyu? Genişletmek için tıkla... Tabiki tamam izliyorum theysleptonme10times dedi: Tabiki tamam izliyorum Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: @theysleptonme10times Gerçeklerden kaçmayı bırakıp izler misin şu videoyu? Genişletmek için tıkla... Geldim ve yanildiğimi gordum uzerime gelmeyin videoda demek ki farkli bir ekran kartindan bahsediolardi ben yanlis anlamisim ozur dilerim ama. MX150 MX230 dan iyidir Son düzenleme: 17 Ağustos 2020
Silinen üye dedi: @theysleptonme10times Gerçeklerden kaçmayı bırakıp izler misin şu videoyu? Genişletmek için tıkla... Tabiki tamam izliyorum theysleptonme10times dedi: Tabiki tamam izliyorum Genişletmek için tıkla... Silinen üye dedi: @theysleptonme10times Gerçeklerden kaçmayı bırakıp izler misin şu videoyu? Genişletmek için tıkla... Geldim ve yanildiğimi gordum uzerime gelmeyin videoda demek ki farkli bir ekran kartindan bahsediolardi ben yanlis anlamisim ozur dilerim ama. MX150 MX230 dan iyidir