Çözüldü MX 230 FPS düşmesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar Casper Nirvana S500 laptop kullanıcısıyım. i5 10. nesil 8 GB RAM 128 SSD+1 TB HDD MX230 2 GB ekran kartı mevcut. Çok enteresan bir performans grafiğiyle karşı karşıyayım. Sıcaklık değerleri gayet normalken(70 - 75 derece arası) bilgisayar bir gün 80 FPS'de oynattığı oyunu (F1 2019) diğer gün 25 FPS'de oynatabiliyor. Bir gün kusursuz oynadığım Rocket League oyununu diğer gün onlarca drop yiyerek oynuyorum. Bu dropların sebebi ekran kartı kullanımının %100'den düşüp işlemci kullanımının çok artması fakat bunun nasıl önüne geçebilirim? Lisanslı Windows 10 kullanıcısıyım ve oyunlarım Steam üzerinden orijinal olarak satın alınmış. Windows ve ekran kartım güncel. Ekran kartı Driver'larımı silip tekrar kurdum fakat çözemedim.

Çözüm
i5 in U işlemcisiyse voltaj limiti var kendini kısıyo bi süre sonra, güç ayarlarından performans modunu seçmeniz lazım. Ayrıca nvidia denetim masasından Maksimum güç(performans) demen gerek
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı