E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #11 bekirmert43 dedi: Aldım hocam bi tık yazılar kötüleşti ama sıkıntı yok başka yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm olarak rapor vermeniz yeterli olacaktır.
bekirmert43 dedi: Aldım hocam bi tık yazılar kötüleşti ama sıkıntı yok başka yapmam gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam çözüm olarak rapor vermeniz yeterli olacaktır.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 26 Haziran 2022 #12 Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcı kısmının resmini atar mısınız?
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #13 Evet hocam performansı düzeltmek için yazıları kötüleştirmiş yanlış yerden yapmışsınız.
bekirmert43 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #14 Dextaron dedi: Hocam başlata direk güç planını düzenle yazarak performans moduna alacaksınız. Yanlış yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam onları çok önceden yaptım. Kontrol ettim hala aynı. CS'de yüksek performanstaymış. Şimdi yine deneyeceğim kasmaz umarım.
Dextaron dedi: Hocam başlata direk güç planını düzenle yazarak performans moduna alacaksınız. Yanlış yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam onları çok önceden yaptım. Kontrol ettim hala aynı. CS'de yüksek performanstaymış. Şimdi yine deneyeceğim kasmaz umarım.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #15 Hocam grafik ayarları yazın oradan CS:GO seçip düzenleye basıp istediğiniz grafik bağdaştırıcısını seçebilirsiniz.
Hocam grafik ayarları yazın oradan CS:GO seçip düzenleye basıp istediğiniz grafik bağdaştırıcısını seçebilirsiniz.
Gutierrez Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 1.904 Çözümler 9 26 Haziran 2022 #16 NVIDIA denetim masasında NVIDIA seçili mi? Değilse onu seçin düzelir.
bekirmert43 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #17 m47 dedi: Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcı kısmının resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam.
m47 dedi: Aygıt yöneticisinden görüntü bağdaştırıcı kısmının resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun hocam.
E emirtmurr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 1.960 Çözümler 5 Yer Frankfurt Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Haziran 2022 #18 Hocam benim dediğimi yapar mısınız? emirtmurr dedi: Hocam grafik ayarları yazın oradan CS:GO seçip düzenleye basıp istediğiniz grafik bağdaştırıcısını seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
Hocam benim dediğimi yapar mısınız? emirtmurr dedi: Hocam grafik ayarları yazın oradan CS:GO seçip düzenleye basıp istediğiniz grafik bağdaştırıcısını seçebilirsiniz. Genişletmek için tıkla...
bekirmert43 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2022 #19 emirtmurr dedi: Hocam benim dediğimi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam onu eskiden yapmışım siz deyince kontrol ettim ve MX230 için seçili hala.
emirtmurr dedi: Hocam benim dediğimi yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam onu eskiden yapmışım siz deyince kontrol ettim ve MX230 için seçili hala.
m47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 4.021 Çözümler 45 26 Haziran 2022 #20 bekirmert43 dedi: Buyurun hocam. Eki Görüntüle 1431887 Genişletmek için tıkla... UHD'yi devre dışı bırakmayı deneyin. MX230'un güncel driverı kurulu değil mi?
bekirmert43 dedi: Buyurun hocam. Eki Görüntüle 1431887 Genişletmek için tıkla... UHD'yi devre dışı bırakmayı deneyin. MX230'un güncel driverı kurulu değil mi?