X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Nisan 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı NVIDIA GeForce MX330 Anakart ASUS X515JP İşlemci Intel Core i7-1065G7 @ 8x 3.9GHz Sorum başlıkta çok FPS düşmesi vs. yaşar mıyım? Bilgi verirseniz iyi olur teşekkürler.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.034 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Nisan 2022 #2 XuaQL dedi: Sorum başlıkta çok FPS düşmesi vs. yaşar mıyım? Bilgi verirseniz iyi olur teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et XuaQL dedi: Sorum başlıkta çok FPS düşmesi vs. yaşar mıyım? Bilgi verirseniz iyi olur teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 38 42 arasında Artı 0 Eksi
XuaQL dedi: Sorum başlıkta çok FPS düşmesi vs. yaşar mıyım? Bilgi verirseniz iyi olur teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et XuaQL dedi: Sorum başlıkta çok FPS düşmesi vs. yaşar mıyım? Bilgi verirseniz iyi olur teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 38 42 arasında
DenizKaya2809 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2020 Mesajlar 2.098 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Nisan 2022 #3 Oyun zaten ücretsiz indirip deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.817 Çözümler 3 26 Nisan 2022 #4 XuaQL dedi: Sorum başlıkta çok FPS düşmesi vs. yaşar mıyım? Bilgi verirseniz iyi olur teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırır ama ileride güncelleme yama vs gelirse iyice zorlaşır. Artı 0 Eksi
XuaQL dedi: Sorum başlıkta çok FPS düşmesi vs. yaşar mıyım? Bilgi verirseniz iyi olur teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırır ama ileride güncelleme yama vs gelirse iyice zorlaşır.
KS KS X XuaQL Decipat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 970 Makaleler 1 Çözümler 11 26 Nisan 2022 #5 DenizKaya2809 dedi: Oyun zaten ücretsiz indirip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aşırı kasacak oynatmicak durumda olursa hiç indirmekle uğraşmamak için konuyu açtım Artı 0 Eksi
DenizKaya2809 dedi: Oyun zaten ücretsiz indirip deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Aşırı kasacak oynatmicak durumda olursa hiç indirmekle uğraşmamak için konuyu açtım
leyleq Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.275 Çözümler 14 26 Nisan 2022 #6 Oyundan zevk alamazsınız düşük FPS nedeniyle. Çatışmalarda ve oyuncunun bol olduğu yerlerde FPS'iniz çok düşecektir. 15-40 arası alacağınızı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Oyundan zevk alamazsınız düşük FPS nedeniyle. Çatışmalarda ve oyuncunun bol olduğu yerlerde FPS'iniz çok düşecektir. 15-40 arası alacağınızı düşünüyorum.