Isı direnci daha fazla aslında sana iyi olabilir 400 dereceye çıkıyorsa ama termal iletkenlik oranı çok düşük.
MX4 pump-out yapar.
Pullsar Pullsar® Pullwark Bold 20w/m-K | Termal Macun | 2GR Yüksek Performanslı ve İletken Macun Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Pullsar Ice Dragon Pullsar Pullsar® Pullwark Bold 20w/m-K | Termal Macun | 2GR Yüksek Performanslı ve İletken Macun ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Pullsar Ice Dragon Pullsar Pullsar® Pullwark Bold 20w/m-K | Termal Macun | 2GR Yüksek Performanslı ve İletken Macun...www.pazarama.com
1 gram olanını bulamadım ama alıyorken kaliteli bir şey alabilrisiniz.
MX4 pump-out yapar.
Pullsar Pullsar® Pullwark Bold 20w/m-K | Termal Macun | 2GR Yüksek Performanslı ve İletken Macun Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
Pullsar Ice Dragon Pullsar Pullsar® Pullwark Bold 20w/m-K | Termal Macun | 2GR Yüksek Performanslı ve İletken Macun ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla Pullsar Ice Dragon Pullsar Pullsar® Pullwark Bold 20w/m-K | Termal Macun | 2GR Yüksek Performanslı ve İletken Macun...www.pazarama.com
1 gram olanını bulamadım ama alıyorken kaliteli bir şey alabilrisiniz.
Bütçeyi aşıyor hocam attığım linkteki 190TL idi.
Arkadaşın bütçe belirttiğini göremedim de.
Tam bütçe ne kadardı?
250TL hocam.
Daha önce bu macunu duymamıştım hocam iyi midir?
İşlemcim ve ekran kartım için kullanacağım. Bu bütçede bundan daha iyisi varsa onu da alabilirim.