Merhaba sahibinden Param Güvende ile termal macun aldım, sahtemi, değil mi bir türlü anlayamadım. Bazı kaynaklara göre sahte bazılarına göre değil. Bana satan kişi kesinlikle orijinal olduğunu iddia ediyor isterseniz iade de edebilirsiniz sorun yok dedi. Amacım PlayStation 4 Pro'da kullanmak. Sizce orijinal mi? Veya paraya kıyıp gerçekten yüksek kalite macun mu almalıyım?
Merhaba sahibinden Param Güvende ile termal macun aldım, sahtemi, değil mi bir türlü anlayamadım. Bazı kaynaklara göre sahte bazılarına göre değil. Bana satan kişi kesinlikle orijinal olduğunu iddia ediyor isterseniz iade de edebilirsiniz sorun yok dedi. Amacım PlayStation 4 Pro'da kullanmak. Sizce orijinal mi? Veya paraya kıyıp gerçekten yüksek kalite macun mu almalıyım?
Yok bu biraz eski üretim galiba. ama macun bozulmaz.Orijinalinin kutusu karton ve kucuk degil miydi? Bu spatulali diye mi posette.
Resmi satıcısı olan Teknobiyotik'in sattığı paketten çok daha farklı, normalde karton kutuda gelir. Sahte olanlar çoğunlukla "2021" gibi isimlere sahip oluyor, genede bu da farklı paketi ile şüpheli. Kıvamından anlarsınız bence.Merhaba sahibinden Param Güvende ile termal macun aldım, sahtemi, değil mi bir türlü anlayamadım. Bazı kaynaklara göre sahte bazılarına göre değil. Bana satan kişi kesinlikle orijinal olduğunu iddia ediyor isterseniz iade de edebilirsiniz sorun yok dedi. Amacım PlayStation 4 Pro'da kullanmak. Sizce orijinal mi? Veya paraya kıyıp gerçekten yüksek kalite macun mu almalıyım?
Resmi satıcısı olan Teknobiyotik'in kullandığı paketten çok daha farklı, normalde karton kutuda gelir. Sahte olanlar çoğunlukla "2021" gibi isimlere sahip oluyor, genede bu da farklı paketi ile şüpheli. Kıvamından anlarsınız bence.