MX-4'e alternatif termal macun önerisi

bıldırcın

Kilopat
Merhaba 7000 serisi işlemci kullanıyorum ara ara 95'lere kadar görüyorum. Genel olarak sıcak çalışıyor hangi macunu sürsem dayanmıyor kuruyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Ek olarak bir termal macun en fazla kaç yıl şırıngada dayanır. MX-4 bir süre bekledikten sonra sarı yağ gibi bir şey aktı içinden. Amazon'dan almıştım ve orijinaldi.
Çok iyi bir macun alsam 10-12 gr yıllar boyu şırıngada dayanır mı? Tahminimce 7-8 yıl yeter CPU için 12 gram. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 7000 serisi işlemci kullanıyorum ara ara 95'lere kadar görüyorum. Genel olarak sıcak çalışıyor hangi macunu sürsem dayanmıyor kuruyor. Önerilerinizi bekliyorum.
Ek olarak bir termal macun en fazla kaç yıl şırıngada dayanır. MX-4 bir süre bekledikten sonra sarı yağ gibi bir şey aktı içinden. Amazon'dan almıştım ve orijinaldi.
Çok iyi bir macun alsam 10-12 gr yıllar boyu şırıngada dayanır mı? Tahminimce 7-8 yıl yeter CPU için 12 gram. :D

MX 6 öneririm. MX 4'ten daha iyidir.

Peki hydronaut alsam kyronaut' a en yakın o şuan W/mk değeri olarak birebir neredeyse. Sürüp kapağını kapasam kaç yıl dayanır. 8 gram macunu 3-4 yılda bitiremedim hem ekran kartı hemde cpu ya. raf ömrü olarak 10 yıl dayanır mı kapagını sıkı kapatıp serin bi yerde muhafaza etsem? @kino 5-6 yıl dayansa bile yeter :D mx4 daha 3 yıl geçmeden sarı sular akıttı şırıngasından.

Peki hydronaut alsam kyronaut' a en yakın o şuan W/mk değeri olarak birebir neredeyse. Sürüp kapağını kapasam kaç yıl dayanır. 8 gram macunu 3-4 yılda bitiremedim hem ekran kartı hemde cpu ya. raf ömrü olarak 10 yıl dayanır mı kapagını sıkı kapatıp serin bi yerde muhafaza etsem? @kino 5-6 yıl dayansa bile yeter :D mx4 daha 3 yıl geçmeden sarı sular akıttı şırıngasından.
26 gramı 1000 tl gibi bir fiyat eğer uzun süreler bozulmazsa hem güzel bir macunum olur hemde uzun süre macun para vermem bayağı bir uzun süre :D

Peki hydronaut alsam Kyronaut'a en yakın o şu an w/mk değeri olarak birebir neredeyse. Sürüp kapağını kapasam kaç yıl dayanır. 8 gram macunu 3-4 yılda bitiremedim hem ekran kartı hem de CPU'ya. Raf ömrü olarak 10 yıl dayanır mı kapagını sıkı kapatıp serin bir yerde muhafaza etsem? @kino 5-6 yıl dayansa bile yeter :D MX4 daha 3 yıl geçmeden sarı sular akıttı şırıngasından.

26 gramı 1000 TL gibi bir fiyat eğer uzun süreler bozulmazsa hem güzel bir macunum olur hem de uzun süre macun para vermem bayağı bir uzun süre :D

26 gr macunu ne yapacaksın? 4 gr alsan bile bayağı yeter o sana zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı