E Ermon Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı Nvidia Mx 570 İşlemci Intel i7-1255U Windows 10 kullanıyorum 11'e yükseltmeyi düşünüyorum, sizce değer mi?
MotoCBR Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.552 Makaleler 8 Çözümler 15 5 Şubat 2023 #2 Bence geçin.
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #3 Şuan memmnunsanız, geçmenize gerek yok. Eğer macera arayışındaysanız, en iyisini siz bilirsiniz
E Ermon Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #4 MotoCBR dedi: Bence geçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Castiel Winchester dedi: Şuan memmnunsanız, geçmenize gerek yok. Eğer macera arayışındaysanız, en iyisini siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum canım sıkıldı Windows 10'dan
MotoCBR dedi: Bence geçin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Castiel Winchester dedi: Şuan memmnunsanız, geçmenize gerek yok. Eğer macera arayışındaysanız, en iyisini siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum canım sıkıldı Windows 10'dan
Castiel Winchester Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 636 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #5 Ermon dedi: Bilmiyorum canım sıkıldı Windows 10'dan Genişletmek için tıkla... O zaman ne duruyorsunuz? Microsoft'un kendi yazılımıyla kurulum yapabilirsiniz ya da disk görüntüsünü (ISO) bir flash diske yazabilirsiniz.
Ermon dedi: Bilmiyorum canım sıkıldı Windows 10'dan Genişletmek için tıkla... O zaman ne duruyorsunuz? Microsoft'un kendi yazılımıyla kurulum yapabilirsiniz ya da disk görüntüsünü (ISO) bir flash diske yazabilirsiniz.
E Ermon Decapat Katılım 7 Aralık 2022 Mesajlar 43 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2023 #6 Castiel Winchester dedi: O zaman ne duruyorsunuz? Microsoft'un kendi yazılımıyla kurulum yapabilirsiniz ya da disk görüntüsünü (ISO) bir flash diske yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Castiel Winchester dedi: O zaman ne duruyorsunuz? Microsoft'un kendi yazılımıyla kurulum yapabilirsiniz ya da disk görüntüsünü (ISO) bir flash diske yazabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.