MX 6 alınır mı?

Kral_ama

Centipat
Yer
Adana
Daha fazla  
RAM
8
İşlemci
Ryzen 2600x
Ürünün yorumlarında, soğutmadığını, ısı iletiminin kötü olduğunu ve işlemciye sürülmediğini söyleniyor. Sizce MX 6 alınmalı mı? Veya MX 4 mü tercih edilmeli?

Ürünün yorumlarında, soğutmadığını, ısı iletiminin kötü olduğunu ve işlemciye sürülmediğini söyleniyor. Sizce MX 6 alınmalı mı? Veya MX 4 mü tercih edilmeli?

MX6 viskositesi yüksek olduğundan işlemciye bir tık zor sürülüyor. MX4 de alınabilibir arada devasa bir fark yok.

MX6 viskositesi yüksek olduğundan işlemciye bir tık zor sürülüyor. MX4 de alınabilibir arada devasa bir fark yok.

Yani çok zorlanır mıyım, birinden yardım almam gerekir mi (bilgisayarcıdan falan)? Sürmeyle alakalı bir deneyimim yok.

Yani çok zorlanır mıyım, birinden yardım almam gerekir mi? (bilgisayarcıdan falan) sürmeyle alakalı bir deneyimim yok.

Yok hocam zaten ortaya nokta bırakırsınız soğutucuyu yerleştirince o kendi yayılır.

Son düzenleme:
Sorun şu ki, MX 6'yı sipariş ettim bile

Size bir sorum olacak, ram markasını değerini nasıl öğrenirim bu bilgileri? 16 GB Ram yapmak istiyorum.
Ramin soğutucusunun üstüne etiket olur onun üstünde tüm bilgileri yazar.

Yanlız alırken ramin markası, CL değeri, MHZ'i aynı almaya çalışın. Hatta mümkünse içindeki çip markasınıda aynı bulmaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…